Horčicová Hitom

Ahojte moji blogloveri :) Nakoľko som si myslela že sa v polke novembra budem tešiť zo sluníčka, pozabudla som na 2 základné vršky, ktoré nosíme počas jesene. Sú nimi koženkové a rifľové bundičky. Áno, presne tie, ktoré máte vo svojom šatníku. K denimu nemusí mať kladný vzťah každý, ale asi neexistuje žena, ktorá nemá koženku. Či vo forme krátkeho koženého bolerka, či klasického strihu, bomberky alebo v rovnako podivuhodnom prevedení ako mal Michael Jackson v songu Thriller. Ja ju mám motorkársku :)

Dnes som sa obliekla do outfitu, ktorý je pre jeseň obzvlášť ikonický. A to nie len koženou bundičkou. Do vecí každodennej potreby sa vrátili silonky, pančušky, podkolienky či nadkolienky. Bez nich sme sa v lete každý druhý deň stresovali so žiletkou v ruke, aby sme si užili každé hladké pohladenie po kolienku. No nevravte mi že to v zime vďaka pančuškám trochu neflákate :D Trendy sú silonky, ktoré majú dole hustý a na vrchu rozptýlený vzor. Rozptyl je tento rok veľmi aktuálny v guľkovom alebo kvetovanom prevedení - všimnite si ;)




Zdravú ženu v bedrákoch a tieločku dnes len tak ľahko nestretnete. Veď to poznáte. Chcete byť sexy, no potom si sadnete a ľadviny sú v keli. Ak sa chcete počas jesene a zimy obliekať rýchlo, pohodlne a štýlovo, mám pre Vás radu. Mali by ste si nakúpiť množstvo šiat a tuník. Rôzne strihy, farby a materiály nájdete všade. Ak v nich zrovna nie ste utopené ako v mechu, sú rovnako atraktívne ako letné outfity. Takže tuniky/šaty, na ne kabáty a ušetrite nemálo času stráveného pred skriňou.




Ja mám na sebe kašmírové šaty horčicovej farby, ktorá je tento rok TOP voľbou medzi farbami. Máte už niečo v tejto farbe? Alebo je pre Vás pri rozhodovaní medzi farbami víťazom nejaká iná? K tomu všetkému som si stihla zadovážiť ďalší klobúk do svojej zbierky. Nosím ho odušu, kým mi ho nevystrieda čiapka s brmbolcom. A keďže ja sa veľmi dobre cítim v teplom, do mojej kabelky pribudla prvá pomoc pred omrzlinami v podobe kožených rukavíc...srdiečkových ♥




Zatiaľ v teple...


...Lau Ren

Share this:

CONVERSATION

8 komentárov: