✏️ Woman with the cubism blouse 👱

Niektorým z Vás sa dnes určite nevodilo najlepšie. Tí šťastnejší len zmokli alebo uviazli v záveji, šťastím menej pozdravení sa liečili z nádchy či chrípky, meteosenzitívnejší majú depku. Ja toho vonku hlavne moc nepofotím a tak som sa v novom inšpiratívnom outfite presunula do interiéru. Spolu s dnešným outfitom Vám do databázy módneho názvoslovia opäť pribudne nový pojem. Takzvané open sleeve topy alebo blúzky nie sú ničím novým.

  


Podobný stih sa našiel aj na ľudových obrazoch maliarov, ktorí zachytili dievčence s košieľkou zvlečenou pod ramenami švarnými junákmi pri hrádkach na zahumenke :D Odhaľovanie v móde bolo totiž veľmi systematické - najprv samozrejme vykukli ramienka a kolienka. Síce som si to práve vymyslela, ale tvrdiť, že tento stih vznikol v neviem akej krajčírskej dielni rukami tiež neviem koho by nebolo tak romantické ;)



Moja open sleeve blúzka je rovného strihu s tak trochu flare rukávmi. To hádam nikoho veľmi netrápi, pretože okrem predošlých vlastností oplýva aj zaujímavým dizajnom pripomínajúcim kubistickú maľbu. Asi preto ten street art v pozadí. Niečo som si na stenu nabombila aj sama, ale pri tom som sa odfotiť odmietla :D Blúzku značky MARIHORN mám od perfektných SheIn.com 

 

Boty poznáte z Prahy ale blúzke som premiéru kaziť nechcela a tak som si nebrala komplikované nohavice. V tomto poste mám oblečené biele jegginsy s čipkovanou textúrou. To by som na jeseň poradila aj Vám. Ak máte škodoradostnú kamarátku, ktorá Vás neupozorní, že tie legínky od číňana presvitajú :D stavte na istotu s hrubšími pohodlnými jeggings nohavicami.


Vaša streetArtová


Lau Ren ♥

Share this:

CONVERSATION

7 komentárov:

  1. outfit vyzerá nápadito a veľmi ti to sluší, super ;) mne osobne by tento strih topu hrozne liezol na nervy, ale uznávam, že je naň pekný pohľad :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ❤️❤️ Ja na ňom oceňujem najmä voľný strih. Avšak pravdou je, že ramienka sem-tam padajú... :)

      Odstrániť
  2. Božííí, ta halenka se mi moc líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veľmi pekný blog máš :)
    http://www.stepwithfashion.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne! Veľmi ma teší, že sa blog páči ❤️❤️❤️

      Odstrániť