Falling leaves 🍃

...Jeseň? Čóóó? Fááákt!? 😲


Prvé lístky padli zo stromu na zem a ja mám pocit, akoby sa mi zrútil svet. Tma o siedmej večer, maximálna teplota 20°C a minimálne dve vrstvy oblečenia. Pre človeka ako ja, ktorý na leto nedá dopustiť, je vidina najbližšieho oteplenia až niekedy v marci, veľmi depresívna. Ešte akoby na potvoru sa ráno natiahneme do baloňákú, na obed sa topíme v tričku a po západe slnka vydychujeme paru. Ja, Lau Ren a môj blog o móde sa ti pokúsime pomôcť zniesť tento armagedon s noblesou. Aby si sa vždy obliekla univerzálne, pohodlne a hlavne trendy.



Aké druhy odevov si vyberať, aké farby a aké strihy uprednostniť? Je to celkom easy. Každoročný príchod jesene so sebou nesie zemité farby. Najviac TOP bude horčicová...ak ju vôbec zoženiete. Prvé lastovičky do našich obchodov prileteli už minulého roku. Som zvedavá, či si bundičku alebo svetrík tohto obľúbeného žltkavého odtieňa uchmatnem aj ja. Zatiaľ sa musím uspokojiť so zelenou. Rovnakou zelenou aká prevláda na všadeprítomných bomberách. Ja mám však viazacie sako alebo ak chcete, blejzer, ktorý je v regáloch predajní rovnako obľúbený. Nič nepokazíte ani poriadne hrubým svetrom, ktorý budete nosiť ako náhradu za kabátik.




A farba doplnkov? No predsa sivá, bordová, hnedá či nadčasová čierna. Ja som sa obula do hnedej. A to doslova. Moje nôžky si obľúbili tieto hnedé ankle boots na platforme. Tie v jeseni tvoria príjemný prechod medzi teniskami, v ktorých sme pobehovali v lete a čižmami s prívlastkom offroad 4x4 :D v ktorých prežijeme celú zimu. Taktiež hnedá kabelka určila smer môjho outfitu. Uberá sa smerom elegantným. Ale nech takto oblečená prídete kdekoľvek a kedykoľvek, tak žiadna hanba ;)

  


Vaša čoraz viac jesenná


Lau Ren



Share this:

CONVERSATION

5 komentárov:

  1. Perfektne topanky a vlastne vsetko :), presne takuto bundicku nutne potrebujem a horcicova...no ta by sa teda, ze hodila. Inak jesen je pre mna dost deprimujuca, ja som hlavne neustale chora akonahle klesnu teploty pod 25 stupnou...takze prezit do leta bude dost narocne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem❣️❤️❤️
      ☝️ Presne, takáto chorľavá som aj ja... už je to nejaký ten piatok čo sa nám zo dňa na deň sluníčko schovalo ☹
      Ale pozitívne je, že už sa nám to blíži k letu 😂

      Odstrániť
  2. si asi druhá osoba, ktorá tiež miluje leto a príchod jesene má spojený s depkou :D ja to tiež tak mám, ale všetci v okolí sú do jesene totálne zbláznení a na mňa pozerajú ako na idiota :D outfit a fotky sú krásne :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem!❤️❤️
      To vážne? Ja mám pocit, že ľudia sú dajakí depresívni a o počasí ani nehovorím! 😄

      Odstrániť