Cotton candy, carousel and other pleasures🎠🎡


Už stabilne, ako každý rok, koncom augusta bardejovčania opúšťajú svoje príbytky a na štyri dni sa presťahujú na chatu, niekde do Pitrovej k rodičom alebo na last minutku na Rhodos a mesto obsadia kolotočári. Na štyri dni utečú pred hurjavom a chaosom ktorý skľučuje toto historické mesto posledný augustový víkend. Trvá to už zrejme 665 rokov, lebo presne toľko rokov sa v malom mestečku s 30tisíc obyvateľmi (to je taký väčší POHODA festival) koná 665. historický a 45. novodobý Bardejovský Jarmok. 



Akcia, kde ak neprší tak strašne pečie slnko, popritom sa celý deň prechádzate medzi šiatrami s predraženým tovarom, potom si dáte cukrovú vatu a mastný bôčik, aby Vám až tak nezapísalo to pivo (alebo skôr 5 pív), potom sa zbľujete na kolotoči a strápnite pri prehnanom fandení na koncerte miestnej kapely pred celým, zväčša plným námestím. A toto všetko vynásobte krát 4 :) Super nie?




Mne to však vôbec nevadilo. Bola som tam totiž s Viktóriou Akbariovou, mojou novou obľúbenou fotografkou. Na kolotoči sme neboli, ale tých pár hodín fotenia sme si náramne užili. Bola som v outfite od Forever21, ktorý je na podobnú príležitosť ako stvorený. High waist kraťasky, bohémsky crop-top so strapčekami, ktoré sú tento rok obľúbené na topánkach, potom úplne všade a nakoniec na náušniciach :) Slip-on tenisky s platformou som zladila k denimovým krátkym nohaviciam a krk mi zdobí obojok s retiazkami tiež od F21. Jednoducho navždy, jednoducho Forever21 ;)




Ak ste si tento rok nechali bardejovskú udalosť roka ujsť, zapíšte si ju do kalendára 2017. Určite sa dobre zabavíte. Ja sa z Bardejova presúvam niekde inde, kde Vám ukážem ďalší outfit a prostredie, ktoré treba navštíviť.
PS: nájdeš ma už aj na Youtube 💪   
Kde nájdeš už aj prvé videjko


Vaša jarmočná


🎠Lau Ren🎠

Share this:

CONVERSATION

2 komentárov: