🔶 The white stripes! 🔶

Milí čitatelia blogu LaurinStyle.
Ozývam sa azda po najdlhšej odmlke, ktorá trvala viac ako týždeň. Ja som na Vás ale nezabudla pretože som fotila a fotila. A aj keby som Vám niekedy, nedajbože, musela dokumentovať módne trendy, ktorým podliehajú nemocničné pyžamá, s radosťou to pre Vás urobím :D Odteraz ma tu máte bez prestávky ;)




V poslednom čase som väčšinu času trávila v aute. Čož je škoda, keďže bolo pekne slnečno/miestami prehánky. Preto som sa nevedela dočkať, kedy prevetrám svoje nové kúsky. Topánky poznáte, ale nohavice sú ešte teplé od výroby :D Dnes som stavila na pruhy. Stačilo mi len zapnúť počítač a z každej strany pozorovať tohtoročné pruhované modely a počúvať ako sú mega štýlové. Je to sčasti pravda. Veď leto, voda, námorníci a ich oblečenie, modré a biele pruhy z neho odvodené predsa idú k sebe. Ale tieto flare nohavice sú iné. Tak trochu pankáčske ;)


Vršok mi dotvára jednoduchšie crop-topové tričko s čipkou. Celý outfit zjemňuje čiernobiela kabelka s retiazkou cez rameno a originálne náušnice s vesmírnou tématikou. Tento módny doplnok pôsobí priam záhadne a preto sa hodí aj k miestu fotenia, k mesačnej krajine v jednom zo slovenských kameňolomov. Sčítané a podčiarknuté, ďalší outfit s prívlastkom black n' white je hotový. Dúfam, že ste aj v tomto článku narazili na dávku inšpirácie.




A čo bude ďalej? Z
  • z mamčinej skrine som vyhrabala mama jeans staršie než ja sama
  • potom Vám ukážem, že kúpalisko to nie je len diera plná vody
  • pôjdem si zatrsať na koncert
  • a vyberiem sa športovať – ako? Uvidíte ;) 

Vaša

Lau Ren  

Share this:

CONVERSATION

0 komentárov:

Zverejnenie komentára