Shine bright like a diamond!

Svadba, recepcia, oslava a či iná udalosť? To si hneď v hlave premietnem celodennú honbu za vysnívanými črievičkami á la Popoluška a okúzľujúcimi šatami. Také, čo mi dobre padnú, sú pohodlné a originálne. Nie Plačkovej svadobný dizajnérsky hnúsok. A všetky dobre vieme ako to nakupovanie na poslednú chvíľu dopadá. Ocitáte sa v topánkach, ktoré neboli navrhnuté na chodenie a celá ste natlačená v niečom čo pripomína cukrovú vatu uväznenú v korzete :D


Začína to tým, že sa vidíme ako nákupné maniačky, no ak nám ponuka šiat a topánok v obchodoch nepraje, meníme sa na hysterky. V nákupných centrách a v centrách miest to vidím skoro každý deň. Mne však tento problém odpadá. Ročne sa podobných akcií zúčastňujem raz-dvakrát a preto sa mi v šatníku objavuje viac šiat než stíham využívať. Jedny z nich sú tieto biele mini šaty od SheIn.com Presvedčila ma cena ako aj to, ako sedeli na modelke. A výsledok? Hebký a kvalitný materiál a voľnosť akoby som na sebe nič nemala.

  
Šaty kombinujú žiarivo bielu s geniálnym strihom vďaka ktorému sa z rukávov stávajú obrovské mašle. Kvôli ich ľahkosti ich neodporúčam nosiť vo veternom počasí, aby Vás z nich vietor nevyzliekol :D Ale ako pohodlnú voľbu na večer ich priam nariaďujem ;) Na ušiach mám bižutériu od CRIBS jewelry. Veľké náušnice s kryštálikmi čoraz viac vytláčajú z uší jemné kruhy alebo guličky. Dávajte si ale pozor na ich korpulentnosť. Jednak musia byť dostatočne veľké aby Vás ozdobili a jednak nie veľmi, aby ste nevyzerali ako dievča z háremu. Kabelka ako sa na šaty patrí, malá, cez rameno alebo do ruky, plesová. Ja som zvolila perleťovú crossbody kabelku.



Fotky som obstarala pri prechádzke kúpeľnou časťou mestečka Vyšné Ružbachy. To je miesto, kde zázraky a krásy prírody narazili na hlúposť človeka. Keby niekdajší majiteľ kúpeľov, gróf Ján Zamoysky vedel, že mu jeho majetok zhabú, asi by nesedel v Ilavskej väznici pre nič za nič ale minimálne za niekoľko úkladných vrážd vrcholových predstaviteľov režimu :D Ruky-nohy dolámať za tú neprávosť a za dnešný stav tohto „skvostu“, ktorý ostáva skvostom len v mojej fantázii. Ale aspoň nám po Jánovi ostal Biely Dom, dominanta kúpeľov, ktorú postavil na obraz jedného z palácov v Monte Carlo pre svoju manželku, španielsku princeznú Izabelu.



Vy ale Vyšné Ružbachy navštívte. A nechajte tam aj nejaký ten peniaz. Pretože len tak dáme najavo, že chceme aby to tam fungovalo. A kto vie, možno sa jedného dňa pohnú veci správnym smerom k oživovaniu a skrášľovaniu zabudnutých kúpeľov s niekdajšou svetovou slávou.



Vaša
♥ Lau Ren ♥

Share this:

CONVERSATION

6 komentárov: