Pochodom chod!


Štýl ARMY sa pred pár rokmi dostal z vojenských kasárni do módy a hitom ostáva aj naďalej.



Môj blog o móde a životnom štýle je miestom, kde si chodievate oddýchnúť od domácich úloh alebo pracovných povinností. Pri každodennom zhone Vám môj blog dáva šancu na chvíľu zastaviť čas, odbehnúť od stereotypu a vidieť čo sa nosí alebo kam zbehnúť na výlet. Preto sa na blogu laurinstyle.com nikdy nestretnete so správami kto sa v Turecku vyhodil do vzduchu alebo kde sa organizuje ďalší protest proti Kalimu. Ale jedno by malo byť povedané, či skôr napísané. Vojna bola, je a bude svinstvo, kde sa dvaja nevedia zhodnúť a posielajú za seba nevinných otcov a synov do boja. Preto sa všetci snažme hlavne v týchto neistých časoch zabrániť akejkoľvek šanci na stratu slobody. PEACE.  




Dnes som sa rozhodla trochu sa načančať. Veď ako ináč by som Vám mohla ukázať výrazné a pritom jednoduché kúsky mojej novej bižutérie? Stretli ste sa už niekedy s názvom Body Chain? Z doslovného prekladu kde body je telo a chain je reťaz neide o žiadnu sado-maso prasačinku. Ide o druh šperku, ktorý nenosíte len na krku alebo rukách, ale prakticky na celom tele. Ja som si zaobstarala body chain typu bikini. Hodí sa na bežné nosenie či k plavkám a neodmysliteľne patrí k tohtoročným outfitom. Vy ho noste napríklad ako ja, na jednoduchom čiernom tope kde určite vynikne ;)




Hoci sa vo svete módy všetko minimalizuje, aj Dolče či Šanel si vedia uletieť keď naposledy navrhli kolekciu ako z detskej knižky. Kopec výšiviek od bábiky po eifelovku na jednom kuse šiat. Preto treba niekedy hodiť všetky pravidlá za hlavu a dať si na seba niečo viac. Napríklad ako ja spolu s masívnym kovovým náramkom a gigantickými lenonkami s priehľadnými sklami. A štýlová pokrývka hlavy pripomínajúca turban je tiež jednou z vychytávok ktorú som skúsila a ihneď obľúbila. Army outfit, to by nebolo ono keby sa v ňom neobjavila kamufláž. A kde inde ako na spodnom diele oblečenia? Dnes som si obliekla jednoduchú maskáčovu sukňu po zem. Samozrejme rozstrihnutú veď v lete musia nohy uzrieť svetlo sveta :)  





Do služby sa hlási,
Vaša Lau Ren
💂

Share this:

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. mám pocit, že si jedna z tých šťastlivcov, ktorým sa hodí naozaj všetko :) super outfit!

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. WOW! Fotky jsou nadherne!

    http://www.anastasiiag.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. aahaaaa moje rodné mestooo ��

    OdpovedaťOdstrániť