20 rokov Pohody!!!



Počas roka navštevujeme chatovice, koncerty a podujatia rôzneho charakteru. Ranná opica pominie a Vy ste nadobudli plno zážitkov, nápadov a nových priateľstiev. Ale začiatkom Júla sa už 20 rokov deje niečo iné, lepšie, väčšie než sme samy. Každý rok, v tento čas, Pohoda Festival zabáva nás! Aj dnes oslavujem dvadsať ročnicu tohto fenoménu s ďalšími desiatkami tisícov ľudí. Že na Slovensku vznikne niečo tak krásne a úprimné by našich otcov asi len ťažko napadlo. A teraz sú tu, v 30tisícovom meste, ktoré každoročne vzniká na Trenčianskom letisku, milovníci dobrého jedla, hudobní kajšmentkri a všetci dobrí ľudia od ročných detí až po veteránov.





A koncerty? Tie sú dobré a ešte lepšie. Aj keď tá ktorá kapelka nemá svoj deň alebo je len v rozpakoch a diví sa, že aj na Slovensku môže mať fanúšikovskú základňu, ľudia na Pohode ich vždy zahrnú energiou aby rozpútali nezabudnuteľnú šou. A tam niekde uprostred davu som ja a za to ďakujem.




Včera som druhýkrát a určite nie naposledy zažila blažený pocit z vystúpenia Islandskej kapely Sigur Rós. Jónsi a spol. hrali, vypadli, popár sekundách znovu hrali, porozbíjali, rozkopali a ušli :D A dav bol vo vytržení. Toto je Pohoda! To je keď sa ráno zobudíš v stanovom mestečku a včerajšia párty ešte neskončila. To je keď si dáš kávičku, vystojíš radu na sprchy a potom vstupuješ do areálu plného životných príbehov. Juraj, ĎAKUJEME ti za Sigur Rós. My sme burácali a plakali od šťastia a ty si sa pozeral...počúval.





Poväčšine svoj blog o móde píšem sama doma. Na festivale akým je Pohoda to môžem robiť na koncerte Midi Lidi v na prasknutie plnom stane. Pivko je tu bardzo šmačne a na sebe mám svoje najkrajšie kimono od Zaful.com . Nádherný dizajn a festivalový strih môjho kimona za fajn cenu mi zakrýva trošku odvážny bralet a kraťasky, bez ktorých Vás na festival ani nepustia :D Srandujem. Podľa mňa ale sú v povinnej výbave. Nesmie chýbať bodychain ani kvietkovaná alebo retiazková čelenka. Pripravená? Tak sa vidíme na Pohoda Festival 2017.



Michal, tvoj line-up je z veľkej časti tým dôvodom, že sa na Pohodu vraciame. Nech ťa to neopúšťa. Buď navždy najPohodovejším človekom v našej zemi a uč nás ako na to, aby sme sa stretávali minimálne ďalších 20 rokov na Pohode v úplnej pohode.


Ďakujeme.
Pohoda festival 2016

s

Lau Ren




Share this:

CONVERSATION

6 komentárov:

  1. Jonsi a Sigur Ros boli na pohode a ja som to zmeškala ?! :o

    krásny outfit aj článok inak ;)


    http://escapetheordinarywithme.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mišo Kaščák stvoril čosi, čo svojou genialitou možno ani nezapadá na Slovensko, o to viac som však rada, že sa takáto akcia už tak dlho koná :) tento rok som nestihla, ale budúci mi snáď vyjde! inak, úžasný outfit, vyzerala si ako festivalová bohyňa ;)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím slovo "pohoda" je jedna z odpovedí pri otázke "Na čo som na Slovensko hrdá" ♥
      Tak to sa snáď ten budúci vidíme :)
      Ďakujeem ♥ :)

      Odstrániť
  3. Great look, love the head piece!

    http://thestylebounty.com

    OdpovedaťOdstrániť