Praha Prague Praga Prag


Najprv Přemyslovci potom Luxemburgovci po nich Jagelovci potom nejaký Rudolf II. po ňom Habsburgovci, Karel IV. a po ňom milióny a milióny ďalších zvedavých návštevníkov a až teraz, po epidémii moru, po bombardovaní a po Milošovi Zemanovi zažila táto svetová metropola zemetrasenie...konečne dorazila Lau Ren :D
😂😂



Po nejakom tom štvrtku mám pre Vás ďalší špeciál z môjho obľúbeného mesta. V Prahe som, samozrejme, nebola prvý krát. Pred tým som v Stovežatej zažila niekoľko nádherných chvíľ. Napríklad keď som asi pred rokom behala pomedzi kvapky, značne premočená, schovať sa do klubu ROXY vypočuť si grungeovú kapelku Seether. A rok pred tým, keď som s karamelovým frapučínom zo Starbucksu čakala členov The XX po fenomenálnom koncerte v Lucerne. Prahu si môžete užiť túrou na hrad, prechádzkou cez Karlov most a shoppingom na Václavskom námestí. Alebo to môžete spraviť ako ja a kúpiť si fľašu Sangrie a zo Stalina (skejťácky raj na Letnej) sledovať, ako sa vie Praha roztrblietať.



Ja som krásy prahy doplnila bielym braletom. Je to síce odvážnejší kúsok, no ako som spomínala pri predošlom článku v plavkách, doplňte bralet kimonom a vybavené ;) Leto je dnes bielej naklonené tak veľmi, že vo vašej zbierke riflí nesmie chýbať snehovo alebo krémovo biela. Ani biela sukňa po zem by nebola na škodu. Foceníčko som začala na Karlovom moste, po ktorom sa mi aj napriek dlažobným kockám chodilo pohodlne v masívnych sandáloch na platforme lemovanej konopným lanom, čo je IN aj na balerínkach či slip on teniskách.




Dúfam, že ma budete sledovať minimálne dovtedy, kým opäť niekam nevycestujem.

A ja Vám sľubujem, že to patrične zdokumentujem ;)


♥ Vaša Lau Ren ♥

Share this:

CONVERSATION

4 komentárov: