Všade zlato

Ahojte! Opäť sa hlási “zlatá” Lau s ďalším článkom svojho blogu.



Dnes som sa zamyslela nad zaujímavým fenoménom. Obľuba zlatej farby v posledných rokoch ďaleko prevyšuje všetky ostatné. Kým ste sa ešte pred piatimi rokmi predbiehali s kamarátkou, ktorá z Vás bude mať na ruke viac strieborných, jemných či masívnejších, prstienkov a retiazok, dnes nabehnete do bižutky a kúpite si zo stoviek náramkov a náhrdelníkov koľko len chcete. Zlatá farba priťahuje aj preto, lebo bola odjakživa zárukou luxusu. Hlavne ak si už nemusíte kúpiť mini náušnice zo zlata za stovku, ale plnú šperkovnicu bižutérie za dvacku :D




V dnešnom outfite mám zlatej až-až. Či už sú to šperky, hodinky, komponenty na kabelke alebo dokonca zlatá výšivka na saku, s ničím ich nezladíte tak dobre ako s čiernou. Ak sa Vám k tomu podarí zohnať jemná čipka, tento rok nebudete mať so zaujatím problém. Ja som si do tohto outfitu vzala čipkované body, ktoré vždy doprajú maximálne pohodlie. Trojštvrťové nohavice nemusia byť vždy tá najlepšia voľba, no ak sú nevšedné, napríklad so vzorom aký mám ja, môže to byť ďalší z Vašich tromfov v šatníku ;)




Máte nejaké kusy módy u ktorých si pri ich kúpe potrpíte na kvalitu? Môže to byť spodné prádlo, topánky, okuliare či šperky. U mňa sú to jednoznačne hodinky. Nie som fanda jednorázových hodiniek za 20€čiek nech vyzerajú akokoľvek cool. V tomto článku mám na ruke nové hodinky Tommy Hilfiger, ktoré som objavila v obchode LION v centre Prešova. Presvedčila ma dobrá cena, no hlavne remienok z kaučuku, čo je asi ten najlepší materiál, ktorý môžeš na ruke nosiť. Zbytok hodiniek je pozlátený v kombinácii s keramikou. Čo Vy na ne?



Ako riešenie Vášho nekonečného vystávania a nervózneho prešľapovania pred šatníkom Vám ponúkam radu, ktorú riešite snáď každý deň a týka sa vzorov. Určite mi dáte za pravdu, že jeden vzor v outfite stačí. Ja som dnes skombinovala hlavný vzor na nohaviciach s jemným vzorom na saku. Aj čipka Vám ponúkne nejaký vzor, ten však neriešte. Jednofarebnú čipku nepočítajte ako vzor. Potom mi prosím napíšte, či ste najbližšie dni ušetrili nejaký ten čas :)


Pre dnešok sa s Vami lúčim

♥Lau Ren♥

Share this:

CONVERSATION

6 komentárov:

  1. Krásný outfit. :) Dříve jsem zlatou moc nemusela, ale v poslední době jsem si ji dost oblíbila. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekný outfit:) Ja mám zlatú farbu veľmi rada:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Skvělé fotky! Zlatá je super, dokáže působit luxusně.. Ale na druhou stranu, když je jí moc, působí to tak nějak lacině.. :)
    Každopádně tenhle outfit je fakt dokonalost! :o
    Catherine Ribbon

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krasna ako vzdy :) odkial boty please

    OdpovedaťOdstrániť