Milujeme klobúky 👒

No povedzte, ktorá z Vás nemá aspoň jeden. Veď po veľkej ére, ktorá sa nazýva aj New Era, (to sú tie čapice, ktoré majú rovný šilt sťa pristávacia plocha pre muchy) konečene prišli do módy pokrývky hláv, v ktorých žena nevyzerá ako desaťročná skejťáčka. Klobúky – a čím väčšie, tým lepšie. Zoženiete ich za 10€ - 20€ , ale aj za stovky eur. Aj keď podľa mňa je lepšie namiesto jedného za 100€ vlastniť 5-10 originálnych kúskov za 100€ dokopy. Čo poviete?



Záhrady rozkvitli, múch je habadej, a letné terasy lákajú na kávičku. Takýto článok tu tohto roku ešte nebol. Ešte kým nás nezasiahnu poriadne teploty, využívam čas na tenké kabátiky. Tento modrý kabátik je strihovo veľmi zaujímavý kúsok. Vrchná časť pripomína priam aristokratický štýl, zatiaľčo spodná časť je strihaná do moderného industrial štýlu. Predĺžená zadná časť je teraz veľmi obľúbená aj u tričiek či sák.  








Ja som tento rok prepadla crazy farebným a kvietkovaným ponožkám. Počas jesene a zimy však ostali uväznené v botičkách. A už Vám ich asi ani neukážem, keďže u mňa ponožky vystriedali crazy silonky :) Ako prvé tento rok som si vybrala silonky imitujúce podväzky doplnené 3D mašličkou. Vôbec to nie je vulgárne, preto sa nebojte a ukážte nôžky aj Vy!





Budúci týždeň sa má trošku ochladiť, a ja dúfam, že Vám tu nebudem musieť prezentovať jeden z mojich pršiplášťov :D Preto si užite koniec slnečného víkendu na lehátku a s drinkom v ruke ;) a tešte sa na ďalší článok už počas týždňa.


Vaša Lau ♥

Share this:

CONVERSATION

5 komentárov:

  1. :) od klobúka, až po končeky šnúrok...je to úplne skvelé! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bože tebe snáď pristane všetko:) nádherný outfit, všetky kúsky by som hneď brala:)

    Saja Frey blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Celý outfit top, sama vlastním niekoľko klobúkov, no s každým mám problém, že sú mi veľké, a to mám už najmenšie čísla aké som mohla nájsť. Ešte mi ostáva detské oddelenie :D

    Nicolette Lear

    OdpovedaťOdstrániť