Ten, kto ovplyvnil svet...LEN ON

Nedeľná pohodička, ako ju všetci poznáme. Predĺžené sako, ktoré mám veľmi rada, mini crossbody kabelka a samozrejme lenonky ;) Aj nedeľu sa snažím vždy využiť aktívne. Okrem toho že tu v nedeľu zvyknem čo to hodiť, snažím sa ju prežiť niečim zmysluplným.
„Ak nedeľu začínate klepaním rizkov, potom obedom, po ktorom si ledva odfúknete od prejedenia sa a zaspíte pred telkou, je čas na zmenu.“
Niet nad prechádzku v akomkoľvek krásnom meste a objavovať jeho zákutia. Pre tento post je výhercom súťaže „najkrajší kútik“, ulička Johna Lennona. Krásna spomienka na hudobníka, ktorý toho tak veľa dokázal. V hudbe, umení, protivojnovom a zelenom aktivizme v hnutí PEACE a samozrejme v móde (viď. okuliare).

Outfit je pohodlný, svojimi detailami zaujímavý a hlavne lacný. Mám rada keď dobre nakúpim. Nespočetné množstvo oblečenie na pultoch obchodov je výhoda, ktorá tlačí cenu oblečenia nadol. Ak si však chcete vychytať svoju veľkosť, musíte sa poponáhľať a kúpiť si radšej svoj vysnený kúsok v plnej cene. Mne sa podarilo uloviť tieto nohavice v kombinácii s kožou za 10€ ;)



Náušnice za pár eur sa mi až zázračne hodia k predĺženému saku. Je to zaujímavé, keďže som si oba tieto kúsky kúpila nezávisle od seba. Podobnosť saka s náušnicami som si všimla až po dlhšom čase. Blúzka je sama o sebe dosť sviatočná, no v takomto výraznom outfite si nájde svoje miesto vždy.




A čo ste počas nedele vystrájali Vy? Nakupovali, oddychovali či športovali? Ja si počas týždňa musím niekde odbehnúť kúpiť topánky na jar. Ak máte tip na nejaký nový model topánok, ktorý by sa mi hodil, pomôžte mi ;) a ja Vám za to ukážem s čím topánky zladím.


                                                                           Čauté♥

Share this:

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Já dneska jen nabírala síly na zítřejší brzké vstávání a celý nový týden:)
    Hrozně se mi líbí tvůj styl a krásně píšeš, přidávám se do pravidelných čtenářů:)

    OdpovedaťOdstrániť