Totally Snow Covered



Bŕŕŕ! Tak oslavovať narodky s Whiskey sour v ruke pri -15°C som ešte neskúšala :D A aké ďalšie novinky som si pre Vás nachystala sa dozviete pod fotkami na ktorých som na kompletku oblečená v Tally Weijl a obutá do kožených Lasocki topánok od CCC shoes & bags.





Áno, už je to raz tak. Mám 24 rokov. Z Vášho pohľadu je to skutočnosť hodná gratulácie. A z toho môjho? „Ťahá mi na tridsiatku“ :O :/ a :D Mladšia už nebudem ale kým na narodky nedostanem hojdacie kreslo, plánujem si každé jedny poriadne užiť.




Tieto, 24té som strávila v najlepšej spoločnosti. Hneď ako som sa vyhrabala spod darčekov som zamierila do pravej talianskej reštaurácie Dal Maestro v Prešove. Tam sa teda vedia postarať o Vaše bruško ;)



Moja cesta pokračovala do Dublin Cafe, kde sa o vyvrcholenie mojich narodenín postaral @martin.zupina miešaním tých najrôznejších drinkov. Určite ho niekedy v tom Prešove navštívte a nechajte to naňho. Explózia chutí sa istotne dostaví.




Malú ochutnávku dnešného outfitu ste už mohli vidieť na instagrame @lauismyname no tu ste si mohli pozrieť kompletný styling outfitu Tally Weijl v kombinácii s topánkami CCC. Krátka perová bundička tehlovej farby skombinovaná s čiernym ruksakom si žiadala teplý podklad vo forme knitted turtle neck roláku a solid belt nohavíc.




A čo som dostala na narodeniny? Obrovitánske zrkadlo ktoré mi pomôže s ranňajším stylingom, gramofón rovno aj s platňou Best Of Nirvana aby mi k obliekaniu hrala hudbička a samozrejme desiatky blahoželaní od Vás, mojich najlepších fanúšikov na svete ♥ Ďakujem.








Vaša, snehom zavalená



Lau Ren


Share this:

, , , , , , , ,

CONVERSATION

0 komentárov:

Zverejnenie komentára