Rolling Around Poland


Cześć! Znowu zaczerwieniłem się przez piękne krajobrazy Polski. I odkryłem pałac Goetza w Brzesku. Ciesz się moimi zdjęciami!


Ahojte znovu! Babie leto prišlo podľa mojej predpovede takmer na deň presne. A ako som v predošlom článku všetkých nabádala aby si tieto dva týždne užili plnými dúškami a v letnom oblečku mám taký pocit, že reálne som to do bodky naplnila len ja :D Veď odolali by ste novému mini overalu s výstrihom na chrbte s floral printom? Nájdete ho na Shein.com a nosiť ho budete napríklad na oslave či firemnej akcii usporiadanej v kráľovskom štýle v kaštieli Goetzów u nášho severného suseda, v Poľsku.



Vždy majte na mysli, že módne trendy dotiahnete do dokonalosti len vtedy, keď sa snúbia s miestom kde ich nosíte. Dnes je tým miestom historický komplex dnes využívaný ako sála a ubytovanie pre svadby a svadobčanov. Dokonca s prepojením na kaplnku/kostol v ktorom prebiehajú obrady. V spojení s kvalitným cateringom a nadupanou svadobnou kapelou sa toto romantické miesto mení na palác hodný kráľov v ktorom zaručene posvadbujete tak, že na to do konca života nezabudnete. Snáď tam nebudete chýbať Vy vo svojom overále od shein.com a cross-body kabelkou od @cribs_collection ;)




Volány, volány, volány....a to či už ako prešívanie na sukni či blúzke alebo ako flare nohavice a rukávy sú pokračujúcim trendom, ktorý si so sebou vezmete aj do jesene i zimy. Na predajných stojanoch butikov vrátane CRIBS už nájdete kašmírové svetríky, nohavice či mikiny pripravené zahriať Vás. Sú plné volánikov a flare rukávov, ktoré budú trendy aj nasledujúcu sezónu. Preto sa neopovážte vyhadzovať niečo z letnej sezóny. Budúci rok v nich budete trendy aj keby ste ich nosili v Šarišskom Čiernom :D



Posledné týždne som úplne bizy, ale aj tak na Vás nezabúdam a nové inšpirácie Vám podsúvam aspoň na instagrame @lauismyname :) Určite viete, že som bola na koncerte Princess Chelsea v Prešovskej Christianii. Koncert bol ako vždy keď príde zahraničná hviezda, nezabudnuteľný. A Chelsea Nikkel bola natoľko milá a profesionálna, že mi podpísala platňu a v instagramovom príbehu Vás všetkých pozdravila. Potom som pár dní lietala Uberom po celej Varšave odkiaľ sa na Vás budem usmievať s článkom už čoskoro ;) Aaby toho nebolo málo, v stredu sme sa mohli vidieť v Tabačka Kulturfabrik na koncerte Son Lux. Boli ste? 

Vaša Palacowa


Lau Ren



Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov: