Blossoming Rose


Ahojte cencúle! :D Dúfam, že ste v tomto pošahanom počasí nezamrzli niekde na pol ceste domov zo školy/práce a teraz už s prvým čajíkom tohtoročnej zimnej sezóny v ruke sledujete môj blog o móde a životnom štýle. Ako ste si mohli všimnúť na instagrame @lauismyname – festivalová sezóna je už dávno minulosťou, pravé leto sa skončilo ale ešte dávam šancu predpovedi počasia ktorá hlási posledné oteplenie. Hotové babie leto! A hoci nás z každej strany zaplavujú kabátiky a kožušinky, využijem ešte šancu na pár posledných „báboletných“ postov. Tak vyčkajte na poctivé dvadsiatky a slnečné lúče a rozkvitnite rovnako ako ja v nadýchaných šatičkách od @cribs_collection a najpohodlnejších topánočkách od @cccshoesbags_sk ;)



Nedá sa nič robiť. Skôr ako by mali opäť otvoriť kúpaliska si zrejme obujeme lyžiarky a snowboardové boty. Ale babie leto odporúčam využiť naplno. Tohtoročný melancholický záblesk leta ešte dokáže prevetrať naše šaty napríklad v živočíšnych vzoroch a semišových materiáloch. Koženky s aplikáciami i rifľovky s nášivkami. Kotníkové botiCCCky Jenny Fairy i kožené poltopánky Lasocki. Ale tá pravá, letná, sloboda v obliekaní, kedy sa stačilo ráno obliecť a v tom istom ste vedeli pretancovať noc je nenávratne preč. Preto majte na pamäti, že aj počas príjemných denných teplôt, ktoré nás istotne čakajú sa treba vybaviť úpletovým svetríkom a niečim na vrch.




Moje dnešné, staroružové šaty majú niekoľko levelov volánikov. Sú kraťunké a nechajú vyniknúť ramenám aby sa vytratil dojem, že by mohli rozširovať. Každá časť outfitu, kde počas babieho leta vykúkne celé leto starostlivo opaľovaná pokožka, bude stredobodom pozornosti. K jednofarebným šatám, ktorým vôbec nechýba nič navyše som zladila už len doplnky. Samozrejme v diametrálne odlišnej farbe od hlavného kúsku outfitu – šiat. Čierna kabelka zo starostlivo vyrezávanej koženky zdobená zlatými komponentmi takisto ako šaty symbolizuje vzdušnosť a pre mňa osobne akúsi cukríkovosť :) Kožené topánky na podpätku Lasocki od CCC zase vytvarujú nohu k dokonalosti. Vualá, a „báboletný“ outfit, ktorý ukáže to najlepšie z Vás je na svete ;)



A ak ste na fotečky pozerali pozorne, určite Vám neunikli moje nové vlásky. Tak tie mi spravila maminka keď som sa pri nej v Trstenej zastavila cestou do Prešova kde ma už v dámskom butiku CRIBS čakali tieto neodolateľné šaty. Niekoľko prameňov mojich vlasov zaplietla do špagátov vlny a zhodou okolností v tej istej farbe v ktorej sa nesie moja dnešná módna inšpirácia. Staroružovú ja istotne môžem tak prečo v nej neprežiť babie leto? Stačí poprosiť šikovné ručičky Vašej maminky alebo kamarátky a vstúpte do jesene s originálnym három :D

Vaša bába letná 


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. You look beautiful in that dress!

    My blog: Street Style City

    Also have a look at my photography page: Photography

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ach! Tobě to táák sluší ! Já jsem poslední letní dny taky užívala a teď mi je strašná kosa :D Ty šatičky a kabelka jsou fakt boží! Krása a o vláskách ani nemluvím! Užij si krásný podzim <3

    allaboutcandyslife

    OdpovedaťOdstrániť