Summer Romance


Dnes by sa tu skôr než pozdrav hodilo niektoré z citosloviec, teda jeden zo zvukov pripomínajúci buď roztopenú zmrzlinu ktorá Vám spadne na chodník skôr ako ju stihnete ochutnať, syčanie zadku ktorý si sadá na rozpálenú betónovú lavičku alebo čľapkot pazúch, na ktoré nejde chytiť ani dezodorant ako sa v jednom kuse potia :D Tak teda šplech! pssssssts! čľap! priatelia :D Dnes som to dala na letnú romantiku v šatičkách od shein.com a botinkách z CCC.


Počasie sa zbláznilo, mohol by si človek povedať, keď nemá ani potuchy čo robiť a kam sa pohnúť keď ortuť teplomerov prekročí tridsiatku. Akoby sme my, ženy, spanikárili že sa nám roztečie hodinu pripravovaný make-up alebo že sa naše stehniská budú musieť opäť ukázať v kratších šatách. Dám Vám perfektnú radu. Vykašlite sa na to! Nazujte si vychodené žabky alebo sandálky (no hlavne nech sú z CCC) a hybaj na kúpalisko! Nachytať trochu bronzu, osviežiť sa vo vode a zbaliť nejakého rovnako trpiaceho chalaniska. Veď ako vyzerá on, keď má košeľu pokrytú prepotenými mapami? :D



Ak ste skôr „mrtvolnejší“ typ, to znamená „bledá nadovšetko“, zrejme Vás v tomto teple môžeme nájsť v klimatizovaných priestoroch, prinajhoršom v tieni pod slnečníkom. Aj v tomto teple viete prežiť plnohodnotný deň :) Kým vy hibernujete počas toho čo všetky ostatné celý deň šantia na slnku, večer sa karta obracia. Všetky kúpaliskové „šaľky“ sú vyčerpané na smrť a vtedy Vy vyrážate na lov. Nie lov chalanov, aj keď ako chcete, ale myslela som na lov toho najchutnejšieho a najosviežujúcejšieho drinku tohto leta. Ja odporúčam Whiskey Sour!!! Alebo sa vyberte na podvečernú prechádzku tak ako ja na dnešných fotkách v šatách s kvetovaným printom a viazaním vzadu na krku. 



A ako vždy, čím romantickejšie šaty, tým drsnejšie doplnky. Ja som už raz taká a preto zlaté metalické tenisky CCC shoes & bags boli pre mňa jasnou voľbou pre outfit na dnešný deň. Kabelku som dnes vymenila za ruksak s vybíjancami. V zlate by som mohla pokračovať donekonečna. Napríklad ako šperk pre Summer Rommance outfit som si vybrala minimalistické tyčky, ktoré nesú zlaté kruhy. Nie, nemalo to byť naopak. Takéto náušnice nájdete vo výbere CRIBS jewelry na instagrame @cribs_collection ;)



Teraz je už večer a nič sa mi netopí, nečľapká a preto sa mi slová na rozlúčku hľadajú ťažšie. Tak dnešný blog zakončím pre toto tropické počasie príznačným a dobroprajným...neskolabujte! :D


Vaša zmrzlinka


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov:

  1. Krásný!! Moc se mi líbí ty šaty, celkově :-) sice moc na potisk květin nejsem, ale tyhle bych si klidně na sebe vzala!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť