Grape Season


...alebo ako Piešťany pršiplášte vypredali, no ja som si ten svoj priniesla v crossbody kabelke od CCC ;)

Ahojte grejperi a grejperky! Všimli ste si alebo len vysedávate doma pri klimoškách? Teploty v našich končinách už dlhšie lámu rekordy a vonku je krásne slnečno bez prestávky hádam už aj mesiac. Aj to má za následok, že vinohrady nestíhajú so zberom úrody lebo nečakali, že im vinič bude dozrievať v takomto predstihu. Poprajme im preto veľa síl a množstvo zdravých bobúľ z ktorých pre nás vyrobia aspoň milión litrov dobrého vínka, ktoré si spoločne vychutnáme na Grape Festivale! Ročník Grape 2018 je za nami a ja Vám na svojom blogu o móde až dnes píšem ako bolo ;)




Tak za prvé * Bolo unavujúco :D Mňa v nedeľu po príchode tak vyplo, že som Vám to ledva oznámila príbehu na IG: @lauismyname :D Veď to určite poznáte. Akokoľvek si môžete byť istí, že Lau Ren si to dáva počas festivalov na parádu na hotelíku a do festivalového areálu prichádza vyspinkaná do ružova, opak je pravdou. Spávam výlučne v stane a niekedy tak nedobre, že to som ja ten bledý strašiak s rozcuchanými vlasmi čo okolo Vás prešiel cestou do sprchy :D Tento rok aspoň dokážem ráno samostatne vstať a chodiť vďaka nafukovacej matraci, ktorú máme v stane. No keď v spánku odkopnete ventil, je Vám na nič :D S pribúdajúcimi rokmi sa už začínam obzerať za nejakým šikovným karavanom.



Za druhé * Tento, už 9. ročník bol naozaj dobrý „ako vínko“. Zrejme to chlapci okolo Juraja Podmanického vyšperkovali do posledného detailu ako organizačne, line-upovo tak aj papkaníčkovo (langošové centrum sa totiž stará o moje „vypracované“ bruško na každom festivale) :D Ale možno aj preto, že namiesto naháňania sa za kapelami som tento rok prežila celučičký Grape so super ľuďmi na ktorých mi záleží a že som mnoho ďalších stretla napríklad na pyramíde slamy s dvojitým Jamesonom v ruke – že, Expl0ited? či pri tancovačke na Captain Jack o štvrtej ráno – že, Matej Zrebný? či na keramických záchodoch – že, milá neviem kto, čo si ma pochválila za to čo robím? :D To vždy poteší a motivuje. Ďakujem.♥




Za tretie * a to už budeme pomaly končiť :D Festival Grape mal najkvalitnejších účinkujúcich v histórii. Takže Grape je super príležitosť vidieť za dva dni 90% toho čo chcete vidieť za celý rok...a to za skromných 50€!!! Kde na svete by ste sa dostali na koncert, pre mňa tento rok najlepších, Alt-J za padíka? Alebo na ktorej párty na Domaši by to za padíka odpálil Wilkinson-live? Viem, že Pohoda sa pohráva s vkusom diváka a experimentuje zaujímavými spojeniami účinkujúcich – za to jej patrí prvenstvo v našich festivalových srdciach. Ale Grape festival je iný. Ten na Vás vysype všetkých známych či ešte známejších interpretov, ktorí za posledný rok spravili poriadny hit, naleje Vám do ruky drink, oblečie do župana, natiahne papučky a posadí na trávnik medzi 10 000 tancujúcich ľudí. Čo spravíte - pridáte sa?


Vaše hrozienko


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov:

  1. Veľmi sa mi páčil tvoj text, skvele napísané. :) A o outfite ani nevravím, super ako vždy!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť