Lisbon Fashion


...alebo ako sa robí Lisabonský streetstyle podľa Shein.com



Ahojte! Hlásim sa vám s druhým dňom v Lisabone. Portugalská metropola je už ako som písala v predošlom článku, bohatá na kultúru a architektúru, dokonalá čo sa týka gastronómie a nočnej zábavy no ako je na tom so streetstyle módou alebo módou obecne, to sa dozviete nikde inde než na mojom blogu o móde či instagrame @lauismyname. Čítajte ďalej a kochajte sa famóznou scenériou na fotkách za mnou ;)



Lisabon sám o sebe totiž vôbec nie je plavkovou destináciou. Svoje nové modely plaviek tak budete musieť ísť odprezentovať trochu ďalej od mesta. Až za ústim rieky Tajo, ktorá sa do mesta prilieva z Atlantického oceánu, ešte ďalej na západ od brány do mesta Torre de Belém narazíte na preslávené pláže plné surférov, slnka a letných drinkov. Tu sa nenosia džíny a Levisovské tričká či šatičky. Tu sa nechávate obklopovať krajinou plaviek a kimoniek.



Priamo v meste je to už iné kafé. Pestrosť outfitov v hlavnom meste by sa dala prirovnať k pestrosti domov, ktoré sú obalené skvostnými obkladačkami s typyckými portugalskými motívmi. Možno sa mýlim, možno je to práve vplyv turistov a všetci štýleri v Lisabone boli len cépečkári :D ale celkový dojem zo stylingových zručností portugalčanov som mala vysoko pozitívny. Hlavne muži vyzerali ako najsilnejšia kolekcia košieľ od Dolce&Gabbana. Ako vyzerali ženy sa ale budete musieť opýtať môjho priateľa :D 



Môžem ale povedať, že medzi toľkými metropolitnými typmi som sa v Lisabone nestratila. A nestratíte sa ani vy ak si pribalíte niektorý z modelov šiat od Shein.com :) Dnes som na sebe mala ľahké padavé šaty áčkového strihu s flare rukávmi lemovanými volánikmi. Ako detail čo stojí za pozornosť určite volám choker alebo ak chcete golierik, ktorým tento model zvýrazňuje dekolt. K dokonalosti to už potom netreba moc preháňať. V lisabone bolo dnes chladnejšie a tak som využila aj pribalené klasické čierne silonky. Aby sa vám pohodlne chodilo po všetkých jeho vrcholkoch, nezabudnite na tenisky s platformou. A aby ste mohli vnímať krásu tohto čarovného mesta aj počas slnečných dní, siahnite po originálnych okuliaroch. 



Vaša estilista de moda ;)


Lau Ren 



Share this:

, , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov: