Totally Fashioned


...lebo aj v Tally Weijl si vyberiete dokonalý festivalový outfit ;)



Taaak. A line-upy všetkých letných festivalov sú už známe a ukončené. Teraz nám už len ostáva modliť sa, že výjde počasíčko, že príde práve ten náš obľúbený headliner nech je ním ktokoľvek a šetriť korunky na lístok a gastro, ktoré k letným festivalom neodmysliteľne patrí. Taký dobrý festival sa totiž rovná priemernej dovolenke v Chorvátsku. Pre ktorú variantu sa rozhodnete Vy? Pohoda, Grape, Colours, Opener, Sziget alebo Cirkvenica? :D Budem rada, ak mi výsledok vášho rozhodovania napíšete do komentárov ;)



Ako už prvý odstavec naznačil, je jasné, že dnešný článok bude opäť jeden z mojich a vašich najobľúbenejších. A to preto, lebo je ďalší z tých povestných festivalových, ktoré som si pre vás nachystala ako inšpiráciu pre blížiacu sa sezónu letných festivalov 2018. Už mnohokrát som na mojom blogu o móde písala o tom, koľko práce dá pozháňať si jednotlivé kúsky festivalového outfitu aby spolu ladili tak dobre, že to celá Coachella sa pride pozrieť na vás a nie vy na ňu :D Ale vybrať si komplet outfit na jednom mieste? Challenge accepted! V obchodoch TALLY WEIJL to hravo zvládnete.  




Veď o čo pri festivalovom outfite ide. Trochu sa odviazať, ukázať inakosť a originalitu, vyzerať sexy a cítiť sa pohodlne? Presne tak! A keďže moje predošlé festivalové inšpirácie pozostávali predovšetkým zo šiat alebo šiat s krajkou, dnes som festivalový outfit poňala civilnejšie – čo je možno bližšie spôsobu obliekania väčšiny z vás. Takto si totiž ja predstavujem outfit na festival skombinovaný zo sukne, blúzky a niečoho navrch...samozrejme nesmie chýbať ani moja najmilšia, nová do zbierky, kabelka s retiazkovým lemom a vyšívanými ružami. Tiež nájdete v Tally Weijl ;)




Minisukničku si na festivale môžeme dovolit všetky, veď aj tak pod outfitom nosíme plavky :D Tá moja je praktická, čierna, pripravená na akýkoľvek módny kúsok, ktorý ju oživí. A v tom prichádza blúzka. Nefalšovaná, festivalová. Má všetko čo má mať – volániky, odhalené ramená, výstrih s čipkou, celá s oživujúcim fresh kvietkovaným dizajnom. Jednoducho je kúskom, o ktorom ste celý život snívali ale až teraz ho niekto vyrobil :D Je jasne vidieť, že kabelka a blúzka sú hlavnými nositeľmi festivalového posolstva.




Čo ale, keď vyčíňajú vrtochy júlového počasia a na lúke kde sa má odohrať koncert vášho života je kúsok chladnejšie? Trendy ukazujú jasným smerom. Pršiplášť bude vašim zachráncom. O to viac, keď už aj taký funkčný artikel oblečenia akým pršiplášť určite je, podľahol móde a dizajnéri ho premenili na trendové kúsky, ktoré si neváhate obliecť aj v meste. Ale o pršiplášťoch možno nabudúce. Ja dažďu nedávam žiadnu šancu, preto som si dnes cez ramena prevesila trenchcoat s viazacím opaskom. Vo svetlunko fialovej budete tento rok hviezdiť. Je to akási nová staroružová ;) Inšpirované? Celý outfit na vás čaká v Tally Weijl :-*

Vaša, a nezabudnite na trblietky


Lau Ren :D

Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. vyzeráš peckovo a páči sa mi veľmi aj miesto fotenia :) inak ja každý rok čakám na line-upy (hlavne pohoďácke), no každý rok som akosi menej a menej očarená :/

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť