See You Soon


Už je to nejaký čas čo som sa vám prihovárala z Budapešti. Z maďarskej metropoly, ktorá dýcha históriou, multikulturalizmom ale aj zábavným nočným životom som sa neplánovala ozvať len raz. Preto mám pre vás, módnych i cestovateľských nadšencov pokračovanie. Priamo z gastronomického a nákupného centra, niekde medzi Budapest Eye (obrovské ruské kolo, ktoré odporúčam navštíviť za tmy – výjde vás to 9€) a Fashion Street kde som si vychytala šaty na svadbu (pozri predošlý článok z Pešti) som sa streetovo nahodená šla nachalosiť do Mr. Funk kde majú najlepšie donuts.




To všetko ste spolu so mnou prežívali skrz môj instagram: @lauismyname kde tieto dni skôr sledujete ako striedam plavky pri vylihovaní pri bazéne :D Ak ale teraz skôr sledujete môj dnešný článok, robíte dobre. Dnes mám na sebe totiž topánočky z CCC na ktoré nedám dopustiť. Precupitala som v nich snáď celé mesto a moje nohy boli ako v bavlnke. To je dôkaz toho, že vo výbave správneho turistu nemusia byť len hrubé biele ponožky a sandále. Preto si aj vy skočte po jedny Lasocki kožené sandálky, ktoré okrem toho že z vašich nôh spravia módne ikony, vyzerajú sexy a keďže je noha pripevnená práčkami...pardon, prackami :D sú na svoju výšku ultra pohodlné. (to automatické opravovanie ale vie narobiť problémy, čo?)



Zbytok môjho dnešného outfitu tvorí púzdrová koženková sukňa, ktorá sa veľmi podobným štýlom aj farebným ladením dokonale dopĺňa s topánkami. A keďže sú mnohé z nás zmätené z posledných výstrelkov módy a nevedia sa rozhodnúť či perličky alebo vybíjance, ja tu dnes ponúkam kompromis – strieborné kovové guličky, ktorými je moja suknička minimalisticky pokrytá. To, že tento outfit nie je pre žiadne padavky potvrdzuje aj dotrhaná ale slušňácky zakasaná mikina. Neoddeliteľné spojenie sukne a topánok je potrebné niekedy bezohľadne rozbiť...pomôže vám v tom napríklad aj sveter alebo predĺžená blúzka ktorú si vpredu zapravíte a vzadu necháte viať za sukničkou. Hlavne nech obtiahnutý provokatívny vzhľad dolnej polovice tela prekazí niečo oversize na vašom vršku.



Vznikol nám tak jednotlivými kúskami zaujímavý no všeobecne nevýrazný outfit. Tak čo teraz? Doplnky! Čo sa kabelky či bižutky týka, popusťte uzdu fantázii. Popri minimalistickom outfite to všetko ostatné musí byť veľké, metalické, nezvyčajné. Aj preto som ako náučnice zvolila model s kruhmi, ktoré sa ešte vyskytujú u ugrofínskych potmavších dievčat v minisukniach a s tetovaním nad zadkom, ale ináč sú úplne a nadobro out of trends :D Zato tie moje sú teraz to najlepšie čo sa z kruhov v bižutérii dá zohnať ;) Kabelka je v ružovom zlate, ktorého odtienky sú teraz veľmi žiadané. Spolu s netradičnými plastovými vybíjancami so skosenou špičkou sú tým zaujímavejším prvkom outfitu. A samozrejme, nesmieme zabudnúť na okuliare. Obrovské lennonky na celý ksicht z vás spravia hviezdu kdekoľvek a kedykoľvek...aj keď ste len obyčajná blogerka zo Slovenska :)


Kulisu pre tento pouličný módny blog mi dnes tvorila Szent István Bazilika. Jeden z monumentov Budapešti, ktorý určite poznáte ak ste sa v tomto meste ocitli počas vianočných trhov. Pred ňou totiž leží námestíčko Szent István tér, ktoré sa počas vianoc premieňa na klzisko...hotová romantika. Nás teraz ale skôr roztápa to nemilosrdné slnko a jediný ľad či sneh máme s príchuťou a v kornútku za 50centov. Tak zabudnime na nejaké trhy, nahoďme šatičky a s nanukom v ruke vyrazme na piknik. Ja sa na taký jeden chystám a určite z neho niečo pridám aj tu - dúfam, že vás bude inšpirovať rovnako ako dnešný článok.

Vaša utcai stílus - akože v pouličnom štýle nahodená :D


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

4 komentárov: