Quiet Place


Ahojte opäť! Ako ste zmaturovali? A ako sa vám učí na štátnice? Veru, bifliť sa keď je vonku tak veselo musí byť ozaj náročné. V jednu minútu sa vypekáte na slniečku a v tú druhú tancujete v daždi. Hotové apríľové počasie v máji :D No pomaly ale isto sa každým dňom blížime k letu. Preto vám dnes na blogu o móde opäť prinášam inšpiráciu na letné šatičky a zbrusu nový model letnej obuvi od CCC. Ináč, veríte na globálne otepľovanie? Neviem či by som to brala na ľahkú váhu ako prezident Trump lebo mne už na záhradke rastú melóny :D (napíšte mi do komentu čo rastie vám)


Dnes som zašla na menšie „vymývanie mozgu“ pred začiatkom nového týždňa. Tak hovorím krátkej prechádze na ktorej si viem dokonale prečistiť hlavu. Prechádzke, ktorá ma vie priviesť na iné myšlienky, inšpirovať, z ktorej si viem priniesť aj fotečky, ktoré si vy tak radi scrollujete každý týždeň. Tentokrát som objavila záhadnú stavbu v Prešove, konkrétne v mestskej časti Ľubotice. Okamžite vo mne vyvoalala záujem, takže príchod na iné myšlienky nastal okamžite :D No dozvedieť sa kto to – čo to bolo márne. Až keď som došla na net zistila som, že sa jedná o niekdajšiu Mestskú Vodáreň - národnú kultúrnu pamiatku. Teda aspoň kým ju nezhodia dole aby tam mohli postaviť ďalší obchoďák alebo výrobnú halu :D


Na tomto pokojnom mieste, ktoré lemuje stromová alej som sa rozhodla vykonať hĺbkovú kontrolu v štýle urban exploration. Teda nakúkla som aj za roh aj do vnútra. A výsledok? Všetko pekné...až je škoda, že sa s tým nijako kultúrne nenarába. Nechcete ju predať? :D Mala by som na to hneď niekoľko nápadov ;) Ale dosť bolo snívania o záchrane starej vodárne a tak sa po chvíli poberam preč kým ma tu niekto nezbadá a nevyženie. Ale ako by mohol? Veď som sa na dnešné spoznanie s vodárničkou obliekla prinajmenšom noblesne. Moje dnešné šatičky sú, ako vždy :D kvetované. Vyrobené z ľahkého a vždušného šifónu. Pás je stiahnutý hrubou čiernou stuhou zaviazanou na mašličku. Rukávy sú dlhšie, no ešte nemáme tridsiatky, takže na toto príjemné počasie ideálne a hlavne, volánikove :)



Kabelka je jedna z tých svetlejších. A čoraz viac sa všetky budeme priblížovať ku kombinácii námornickej modrej s červenou a bielou alebo vsadíme na čisto biele kabelky, ktoré sú počas leta vďačnými spoločníčkami. Akurát ich musíme čestajšie umývať od nečistôt, ktoré biela priťahuje ako magnet. Môj dnešný belasý model v netradičnej kombinácii so sivou má dostatočne dlhé ramienka predĺžene retiazkou takže si ju vychutnáte nosením na ramene. Spolu so šatami ju nájdete v butiku CRIBS alebo na instagrame @cribs_collection


Na prelome jari a leta vo vašej výbave samozrejme nesmú chýbať nielen praktické modely oblečenia a doplnkov ale aj praktické modely topánok. Keď to ráno nevyzerá ani na gumáky ani na žabky, siahnite po dnešnom modeli Lasocki topánok od CCC. Kde sa kvalita kože snúbi s estetickým prevedením. Strieborný kvetovaný dizajn na ružovom podklade hravo doladíte k väčšine šiat vo vašom šatníku. A ich otvorená špička a zároveň päta je, ako som sa už pre mesačník EMMA vyjadrila, hitom tohto leta ;) Inšpirované?

Vaša vodárka


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , ,

CONVERSATION

3 komentárov:

  1. Oh, mňa sa našťastie štátnice, ani maturity už netýkajú, vďaka bohu :D Ale za to nosiť 20kg navyše a mať hot flashes v týchto teplách tiež nie je žiadna výhra :DD Ale aspoň to budem mať tiež čoskoro za sebou.

    Inak vyzeráš krásne, neskutočne sa mi páči farba tašky <3

    Nasklee

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tomu ver, v takomto počasí by som bola najradšej po krk v bazéne a nie sa pariť na intráku a trepať si ho hlavy blboviny... :D outfit je super!

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť