Ribbon Seduction


Hello! Ako ste prežili sviatky? Ja som si prázdniny máličko predĺžila. Moja sístr ma potrebovala a tak som neváhala a dorazila na Oravu. Za to sa mi odvďačila fotečkami môjho dnešného článku – každý jeden záber je od @sashkes_blog a moje mašličkové topánoCCCky sú ako zvyčajne, z novej kolekcie obuvi CCC.



Moja cesta domov do Trstenej po dlhšom čase má niekoľko obtiažnosti. Prvá je zubár :D Neviem ako vy (možete sa mi zveriť v komentároch) ale ja keď idem k zubárovi tak to skôr cúvam :D Aj keď sa o zúbky príkladne starám, ako na potvoru sa vždy nájde kazík, volám to Robo Kazík (čekni YouTube) Môj zubár je však kámoš a tak mi súcitne pichne umrtvovačku. Vtedy všetok stres a moja spodná pera opadnú a môže sa vrtať jedná radosť :) Akurát pri pokladni sa mi potom nedarí. Akokoľvek si myslíte že s umrtvenou pusou si dáte pozor na výslovnosť, pri otázke:„Čo som dlžná?“ z vás vypadne Fo fom frzná? Hmmm...



Druhá obtiažnosť je upratovanie. Keď som doma po mesiaci, to nie je ako na hoteli – že tu máš kľúče a Have a Great Time :D Najprv musím prestrihnúť pečať na dverách. A keď odvalím dlho nepoužívané dvere, čaká ma pár centimetrov prachu a pavíčici ako nežiadúci nájomcovia. Ale nie, to by som krivdila pani domu – mojej úžasnej maminke. Čaká ma nablískaná tepľúnka izbiedka. Ale ja sa nezapriem a odvďačím sa vyluxovaním zvyšku našej domácnosti ;) Že, mami?




Obtiažnosť číslo tri je stíhať s tempom mojej ségry. Ona je ako Flubber – neviem či poznáte ten film. Keď ju raz vypustíte tak poskakuje kade-tade bez rozmyslu a s energiou akú nám ani Bohunice (elektráreň) nevedia dať. A mne sa na jednej strane nič nechce – veď už mám svoje roky :D no na strane druhej ju musím čím skôr unaviť, aby sa pobrala v reálnom čase spať. Ráno mám totiž na starosti jej budíček a desiatu do školy. Ale ja ju ľúbim a ďakujem jej za fotečky. A ďakujem aj dievčatám z CCC, že mi vedia poradiť pri výbere tých najkrajších topánok – vždy.

Vaša BabySitterka


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. amazing look book! very beautiful photo!
    https://twinklelittlstar.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nádherný outfit aj fotky :) veľmi sa mi inak páčia tie detaily, napríklad mašličky na pätách, super! ;)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť