Rainy Mood


Aj keď sme pomaly všetky naladené na takzvaný letný mód, nezabúdajme, že je Apríl. A ten si z nás už od svojho prvého dňa rád strieľa. Ešte minulý rok som mala o tomto čase na InstaStories @lauismyname príspevok ako hodinu stojím za zasneženými kamiónmi na hraničnom priechode. Dnes si užívame tropické tridsiatky. Ale pozor! Rána a večery sú pravé, aprílové...jednoducho fest chladné. A ako by toho nebolo dosť, dnes som sa v noci o piatej ráno zobudila na tresky, blesky v sprievode sýto žltých mrakov o ktoré sa oprelo práve vychádzajúce slnko. Jednoducho nádhera, ale v tom daždi by som stáť nechcela.
  



Ešte že som naň ako tak pripravená s mojími novými CCC topánkami, ktoré majú tento rok jedinú úlohu. Udržať moje nohy v suchu. Takže sa nenechajte oklamať, aprílové počasie is comming up a preto som neváhala a svoju koženú obuv značky Lasocki som naimpregnovala. Aby vydržali aj to najupršanejšie počasíčko. Tie sú svojou ružovo-striebornou farbou a ležérnym army dizajnom ideálnym parťákom pre moju kabelku. A aj keď sa teraz zaujímame skôr o to aby nám šórtky sadli na zadok tak akurát a aby sme do nich zakasali čo najbielšie tielko, dnes vám môj outfit ešte pripomenie neodmysliteľnú súčasť odievania sa v premenlivom počasí. A tou je vrstvenie ;)


Veď my, aktívne ženy, si predsa nemôžeme dovoliť len tak ochorieť no na druhej strane je pre nás výsostnou povinnosťou vyzerať dobre a trendy. Preto by vrch nášho outfitu v jari mal tvoriť kus oblečenia, ktorý z nás po zásahu slnečných lúčov doslova zlezie. Len tak v sekunde, do ruky či do kabelky, odložiť si vieme rifľovky či koženky ;) Ja mám dnes svoju v strihu riders jacket obohatenú o nenápadné kvetinové výšivky. Hoci neznášam keď sa ľudia snažia zladiť dva kusy oblečenia s rôznym kvetinovým či iným dizajnom, myslím, že mne sa to v prípade mojej kvetinovej lace up blúzky a koženky podarilo. Skúšajte a experimentujte...no hlavne citlivo – niekto sa potom na to musí pozerať v kancelárii celý deň :D


Aby sme vrstvenie vedeli prepojiť tak aby to malo hlavu a pätu, nesnažme sa na vrchnú polovicu tela natrepať štyri pulóvre siahajúce maximálne po pás a potom do toho zadeliť legíny aby sme ukázali že sme síce tlusté ale nožičky máme jak lusk. Napríklad ja som vo svojom dnešnom outfite nechala vyniknúť aj inak ničím zaujímavý medzikus. Bordový cardigan so záclonovým ukončením :D Mimo to sa mi hodí k vnútornej strane striešky môjho tmavomodrého klobúka s retiazkovým ozdobným lemom.

Verím, že módna inšpirácia do upršaného počasia vás zaujala a pobavila. Nechám vás preto unášať sa na vlnách módy a tónov superstár, sadám do auta a utekám vám ukázať Budapešť. Preto nezabúdajte sledovať môj IG: @lauismyname ktorý vás najbližšie dni vtiahne na Maďare :)

Vaša zmoknutá


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov: