Guccificate Prague


Neviem či toto bude niekto čítať, keďže každá z vás čo by mohla mať záujem je už dávno v atómovom kryte obklopená zásobami na dva dni alebo zabarikádovaná v dome so zadebnenými oknami a odstrihnutým káblom na zvončeku na bráničke :D Šibači si na vás už brúsia zuby. Ale aj tak čafte – som tu s ďalším článkom z Prahy, ktorý čakal kým príde na rad už asi mesiac. Kiežby som tam aj reálne bola. Dnes vám len v tichosti závidím tie premakané úkryty pred krvilačnými olievačmi. A tak si ku fazuli z konzervy a Superstár dajte môj posledný pražský outfit z prechádzky po Náplavke.




Ja vždy vravím, že Náplavka je miesto, kde idete ak chcete byť samy. Trochu ďalej od vychodených turistických chodníčkov, ale stále blízko starého mesta aby ste si tam došli na prechádzku so svojím milým. Okrem toho sa tam parádne bicykluje. Miesto, ktoré vám dnes odporúčam navštíviť nie je možno vychytené ako napríklad Parc Rives de Seine v Paríži, ale je o to autentickejšie a oveľa kľudnejšie pre vyvetranie hlavy, ktoré občas všetci potrebujeme. A keď vám už hlavička premrzne, zájdite si do milého podniku s nádherným výhľadom na vodu – Vltava Restaurant – môj svařáček bol vynikajúci.





A keďže ste sa ocitli na blogu o móde a ja vás ním vždy rada sprevádzam, dovoľte mi povenovať sa kúskom môjho outfitu. Do popredia dávam stále obľúbenejšie plátené tašky, bavlnené tašky alebo bavlnky. Nakoľko všetky kabelky a ich variácie môžeme rovno hodiť do jedného vreca, plátená taška je produkt s odkazom. Takmer vždy je nositeľkou originálnej grafiky či sloganu, ktorý stojí za vzhliadnutie. Z bavlniek sa tiež stáva odev, z ktorého si ženy robia hotové zbierky. Niekedy ich máme v šatníku aj zo desať. Niekedy som zbierala a s kamarátkami si vymieňala vreckovky najrôznejších tvarov a dizajnov. Teraz zbieram koncertné bavlnené tašky a mojím novým prírastkom je taška od Son Lux – samozrejme aj s podpismi ;)




Druhým kúskom v popredí outfitu je jednoznačne zakasaný, nadýchaný, fejkový sveter. Zakasaný preto, lebo takto sa nosia vrchné diely oblečenia keď chcete dať dôraz aj na spodný diel. Nadýchaný preto, lebo tie všetky z nás milujú. Sú oversize, vzormi prepletené a pohodlné. A fejkový preto, lebo žabó s kovovými aplikáciami a ozdôbkami je vo farbách guči – čo pri tak krásnom kúsku, ktorý ani guči nevie ponúknuť, vôbec nevadí. A o sexi záležitosti dotrhaných riflových šórtiek na čiernych silonkách v chladnom počasi netreba ani polemizovať. Obliekajte sa presne takto a nebudete ľutovať. Teda aspoň v tomto chladnom a sychravom počasí ;)




Vaša Prahou inšpirovaná


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov: