Fashion Religion


...alebo ako moja neskrotná nátura zareagovala na prvých - festivalových - 20°C v roku.



Ahojte! Mám pre vás super správu. Náklady na náš šatník sa začínajú redukovať. S rastúcimi teplotami sa budeme vedieť zaobísť bez vrstvenia. Jedinou vrstvou, ktorá nás bude čoraz viac zaujímať sú šaty. Ja osobne si pri výbere tých správnych vždy položím otázku: „Môžem si ich vziať na festival?“ :D Aj keď sú festivaloví headlineri kilometre ďaleko a ich hudbu zatiaľ môžem nasávať len cez sluchátka, festivalový outfit vám tu hodím vždy ako budem môcť. Dnes, nečakane prvý, v šatách z butiku CRIBS ;)



Floral dresses sú počas jari a leta povinnou jazdou. Aspoň niekde tak môžeme predčasne vidieť ukážkové kvietky, keď tie ozajstné sú ešte len v púpencoch. Tento rok sme to u nás fejkli a na dvore nám trávnik už týždeň skrášľujú krokusy. Poriešte si ich tiež. Sú to cibuľkové rastlinky, ktoré vám budú rásť každoročne a včielky budú mať hneď po prebudení čo papať ;) A ako vyzerajú? Nádherne – zajtra sa mi snáď podarí tú krásu zachytiť v InstaStories na mojom účte @lauismyname



Ako som už spomínala, dnes som si na lúke spravila súkromný festival so sluchátkami v ušiach. S rhinestone okuliarmi na očiach, s bodychain čelenkou na hlave a so strapcovými náuškami v uškách. Vznikol tak outfit ako stvorený na vítanie jari , ktorý zaujme, a poriešite si ho za pár €ur. Odhoďte už kusacie svetre z vlny a akrylu a nahoďte sa do šiat za dvacku ako ja. Čenčajte sa doplnkami, ktoré vám už nebude zakrývať čiapka. Ide letooooo!



Najbližšie týždne si pre vás môj blog o móde pripraví ešte nejaké outfity kde využijem riflovú bundičku a potom koženku. Lebo to sú tie hlavné artikle na premenlivé jarné a apríľové počasie. Ale to až niekedy nabudúce. Teraz vybehnite na polia, samozrejme s dobrou hudbou v ušiach, a sledujte tú nádheru ako sa všetko prebúdza.


Dnes ste videli prvú festivalovú inšpiráciu od...


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

3 komentárov: