Pinstripe Orchestra


...alebo ako sa Lau Ren, teda ja, uviazala k šatám od Shein.com za 23 Doláčov ($)



Ľudia nebláznite! Veď ste ma takmer zrazili autom, prevalcovali v rade pri pokladni, eMHáDečka ma po zrážke s výmoľom stihla prednostne vyoblievať a aby toho nebolo málo, šibačku po zadku som vyfasovala od točiacich sa dverí v shopping parku :D To sa naozaj tak veľmi ponáhľate na lyžovačku niekde do Kitzbühelu aby ste pod zámienkou predĺženého víkendu ušli šibačom? No nič to...ešte že som vyhrala súboj so značne staršou pani o poslednú krkovičku :D




Nariasené frilled rukávy, vzadu predĺžené, spodný okraj s jemným volánikom a ako bonus, veľká mašľa. Taký je môj nový úlovok od shein.com – moje nové šaty pre jar 2018 ku ktorým som doslova prirástla. Zbavte sa spolu so mnou nekonečného napchávania sa do úzkych koktejliek či snahy dočiahnuť na zips na chrbte. Veď slniečko nás volá von a vtedy na také bludy nemáme čas. Do týchto Dip Hem šiat sa doslovne zabalíte. Fungujú skôr ako košeľa, len namiesto gombíkov má opasok, ktorý si zaviažete kde len chcete. Ja som si ich uviazala na chrbát, čo mi dovolil hlavne kreatívny strih bohatý na látku.


  


Ono tento strih šiat funguje tak trochu ako šarkan :D alebo skôr úplne :D Škoda že nerobia aj verziu pre deti...to by bolo radosti. Vzadu predĺžené šatičky totiž neodmietnu žiadnu príležitosť pri sebemenšom náznaku vetríka vzlietnuť. Preto sa nečudujte, že keď zasvieti zelená a vy sa pustíte cez prechod s plnými rukami, bez možnosti upraviť si šaty, budete cieľom vypyskovania ohľaduplých šoférov – TRUE STORY :D Ale pravdou ostáva, že taky dokonalý výsledok pásikavých jarných šiat vám doprajú len tieto. Preto si určite jedny zožeňte. Budete kráľovnou jari.



S podobným strihom sa stretávame hlavne na spoločenských akciách kde sa to hemží šatami s efektom akoby skrátenej vlečky. Tiež je možné dostať tylové maxi sukne, ktoré sú spredu skrátené. Doprajú nám potom krásny pohľad na odhalené nohy na podklade elegancie, ktorá sa vznáša za naším chrbtom. Asi pred rokom/dvomi som sa vám dokonca ukázala aj vo vzadu predĺženom kabátiku. Možností je teda nadbytok. Ale ja teraz nie som na svadbe a ani kabát mi už netreba. Teraz idem do prešovskej Christianie na koncert Talent Transport v mojich pásikavých bielo-červených šatách. A čo vy? ;)

Krásnu lyžovačku praje


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov: