In Honor Of Fashion


Ahojte! Ja viem, že už si chystáte veci do školy prípadne si plníte aktovku do práce. Pozeráte Superstár alebo spasiteľa Vilka a trávite posledné hodiny kľudu pred pondelkovým ránom plným stresu ako pred maturou :D Ale zastavte sa spolu so mnou po tretí raz v Prahe a vyšliapme si to spolu na Pražský hrad. Toto je môj ďalší článok zo Stovežatej, kde skladám poctu móde svojim jarným kabátikom a topánočkami od CCC shoes & bags.



Na hrad sa so mnou dostanete veľmi jednoducho. Stačí sa sem a tam pozrieť hore k oblohe a zazrieť tú majestátnosť týčiacu sa nad mestom. Potom si už len kontrolujte, že sa každým vašim krokom približuje :D Zvoľte si cestu priamo cez ulicu Nerudovu, plnú obchodíkov a kaviarničiek alebo kľukatú, každým rokom prekvapivú cestu bočnými uličkami, z ktorých každá vedie na hrad. Ak sa stretnete zoči voči Hradnej stráži - to sú tí vojáčkovia čo sa nesmú pousmiať ani keď vám vietor zodvihne sukničku – mám oskúšané :D – ste správne, priamo na Hradčanskom náměstí, tak ako ja.



A tam sa moja potulka hradným kopcom končí a utekám sa zohriať do najbližšej hospůdky. Vaša cesta sa len začína a praje vám aby ste si jú náramne užili – teda ak prejdete protiteroristickou kontrolou pri vstupe do hradu :D A ešte jeden pražský tip - cestou dole to strúhnite cez nejakú zo záhrad, ktorými je hradný kopec doslova posiaty.Dnes som si prahu užívala vo wrap coat kabátiku s unikátnym vzorom prešívaným zlatou niťou, ktorá dokonale zvýrazňuje floral vzor v odtieňoch zelenej. 



Pod ním môžete byť vybavená šatami od výmyslu sveta. Je však lepšie ak s pod kabátika nevytŕčajú. Tie moje sú dnes sieťkované, béžovou látkou podšité a krajkou lemované. Ideálny strih a dĺžka na každú príležitosť, a že si v Prahe je z čoho vyberať ;) Ak outfit doplníte náušnicami a inými doplnkami, ktoré sú túto jar na špici obľúbenosti, z hradu si to môžete namieriť rovno do spoločnosti – tam si ale neberte také „boots“ ako mám ja, ale radšej jemné lodičky.



Vaša Hradčanská

Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. very beautiful dress!
    https://twinklelittlstar.wordpress.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Veľmi pekný outfit, páči sa mi kombinácia toho krajkového (tylu?) s týmto vzorovaným kabátom - súznenie týchto dizajnov vytvára, že outfit je o to zaujímavejší :)

    DEZIRÉ

    OdpovedaťOdstrániť