Sneakers Party


Spomínate si, kedy naposledy ste preklínali svoje nablýskané štekličky a high heels boots na 20centimetrových podpätkoch? Pred pár dňami bol piatok, takže po spomienky netreba chodiť ďaleko. A zajtra je pondelok, takže tie, čo máte v práci podobne nepohodlný dresscode viete o čom hovorím :D Postihlo nás to už všetky. Spoločenské akcie či nočné párty sú perfektná príležitosť na obutie si tých našich najdrahších a väčšinou aj najbolestivejších topánočiek. Ale ak sa nechcete trápiť, tak nemusíte ;)



Čoraz viac do popredia sa dostáva trend, kedy nás v práci čakajú pohodlné papučky, pri výbere svadobných šiat zároveň myslíme aj na biele tenisky na prezutie po polnoci a na recepciách či iných menej formálnych akciách sa to len tak hemží converskami. Veď v roku 2018 už predsa nemôžeme súdiť postavenie mužov podľa toho, ktorý má najviac shiny lakovky :D Dnes už aj tak všade chodia v teniskách. A čo my sme horšie?




Najúspešnejší ľudia a celebrity sa v poslednom čase vykašľali už aj na tie posledné konvencie. Riadia sa heslom sneakers4ever! Na najbližšiu párty preto zabudnite na to, že Vaše tučné nohy vyzerajú lepšie keď stojíte na špičkách. Alebo, že sa chalanom mega ľúbi keď im pri tanci tým hrotom podpätku ako na zbíjačke stúpite na nohu :D Tento rok najviac zaujmete v roztomilých, k outfitu vkusne zladených teniskách ;)


Preto Vám dnes prinášam outfit ako stvorený na pohodlné prežitie každej párty Vášho života. Dnes mám na sebe mini kvetovaný overal zo semišu. Úžasná vec na párty, pri ktorej si nemusíte dávať pozor na sukňu. Každý podobný overal Vám predĺži nohy a zakryje zadok. Je robený na tenké ramienka, takže maximálne spĺňa efekt koktailových šatičiek. Dizajn overalu mi ladí s už spomínanými teniskami a crossbody kabelkou, ktorá na poriadnej akcioške nesmie chýbať. Nezabudla som na niečo? Ach áno! Veď klasické bolerka a boa už nahradili soft cardigany, saká a bundičky. Aby mi nebola zima, na dnešnú párty mám na sebe strapcový svetrík.



Vaša teniskomaniačka


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

9 komentárov: