Sheep Jacket

...alebo ako vrstviť s @lauismyname



Čaveló. Všade samá nula. A tým nemyslím babenky zo smotánky či programu take me out :D Mám na mysli počasie, konkrétne vonkajšiu teplotu, ktorá na veľkom území Slovenska nad nulu dlho nevystúpi. Kým nám ešte minulý týždeň bolo zhora dopriate vybehnúť si na nákup len v tričku a bundičke, tieto dni nás vyskúšajú z našej šikovnosti pri vrstvení. Tak ako teda na to?



Na začiatok môžete zabudnúť na dokonalú postavu, keďže ju pod tielkom, nátelnikom, košeľou, svetrom, cardiganom a kabátom nebude vidno :D A to je asi hlavnou výhodou vrstvenia – pohodlného a na postavu najmenej náročného druhu obliekania. V druhom rade si musíme dať pozor na spodný diel. Široké flare nohavice či boyfriend rifle sa s vrstvením neznášajú. Dokonalosť dosiahnete nohami zahalenými do skinny riflí či sukne s pančuškami.



Dosiahnete tak opticky štíhle a dlhé nohy, za to vrch Vám spraví ramená. A hoci Vám opticky pridá pár kíl, naplno ukážete majstrovstvo vrstvenia, bude Vám tepľúčko a ukážete, že Váš šatník je presný opak monotónnosti a fádnosti. Takže asi chápete, že toto nebude každodenná rutina pre kdejakú sexi číču, ktorá pozná len bledomodré bedrové džíny a biele tričko s výstrihom :D



Ja som si dnešný outfit vyskladala z tých najbežnejších prvkov šatníka každej z nás. No povedzte. Ktorá zo žien nemá v šatníku károvanú košeľu? Ja mám a hneď predĺženú check košeľu, čo z nej automaticky robí prvú vrstvu - základ, na ktorý sa bude nabaľovať všetko ostatné. Napríklad kratší ripped sveter, aby dovolil košeli vyčnievať a zároveň svojím dotrhaným vzhľadom slúži skôr ako doplnok košele než plnohodnotný kúsok oblečenia ;)



Nakoniec sa po košeli a svetri napchám aj do niečoho ďalšieho. Mojej novej koženkovej bundy s prívlastkom buckle belt moto jacket. Tentoraz je to ale model, ktorý si na rozdiel od klasickej koženky, treba do svojho šatníka ešte doplniť. V posledných rokoch totiž čoraz viac preniká z mužských šatníkov do tých našich, zateplená kožená bunda s golierom z ovčieho rúna. Pripravte si peňaženky, lebo symbol amerických letcov - Flying Jacket si to namieril do našich šatníkov a to predsa nemôžete premeškať ;)

Vaša vrstevnica :D


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

4 komentárov: