New Year's Resolution

Alebo ako sa najlepšie obliecť na Silvestrovskú párty na chate so Shein.com


Tak čo? Aj vy ste včera bilancovali počínanie si počas celého minulého roka? A keď ste sa zmierili že s ním už nič nenarobíte, oslavovali ste? A teraz dospávate čo? A pomaly, veľmi pomaly zavádzate do praxe novoročné predsavzatia? :D Ja sa Vám dnes ozývam s článkom, ktorý som chcela pridať ešte v starom roku, no predvianočný zhon a Silvestrovská zábava sa postarali o to, že tu dnes postujem posledný článok roku 2017 a zároveň prvý z tohto nového, pre nás všetkých krajšieho, šťastnejšieho, láskyplnšieho a optimistickejšieho – dvetisíc osemnásteho ;)




Keď by som si takto pred dvomi rokmi čo i len predstavila, že Vás zaujmem svojím lifestylom a outfitmi, že Vás dokážem inšpirovať najnovšími módnymi trendmi, že od Vás, mojich najlepších blogloverov budem denno-denne dostávať kvalitný a pozitívny feedback na svoje posty, tak neuverím. A od tej doby som s Vami a ďalšími ľuďmi tvoriacimi slovenskú módnu verejnosť prešla cestu plnú zážitkov. Ukázala som Vám hneď niekoľko krajín, množstvo oblečenia, ktoré zobralo útokom Vaše šatníky a veľa produktov najrôznejších značiek, ktoré stojí za to vlastniť. Dnes je mojich článkov vyše 100 a moje novoročné predsavzatie je, aby som počas roku 2018 tento počet zdvojnásobila ;)


Aj počas predošlého roku sme sa mohli stretnúť na módnych udalostiach a akciách. Spolu sme dostali Dnes Nosím na naozaj úctyhodnú úroveň, ktorá sa odzrkadľuje na vzniku a úspechu webu daybyme.com :) spolu sme uvítali vstup ďalšej módnej značky na náš odevný trh otvorením predajne Forever 21, spolu sme o mesto Bardejov a Brezno rozširovali sieť predajní CCC, spolu sme si naobjednávali kopec produktov z internetových obchodov akým je napríklad Shein.com a spolu sme sa vytancovali hneď na niekoľkých Grejpoch a Pohodách. Za to Vám zo srdca ďakujem ;)



Dnes som Vám už v úvode sľúbila návod na „Párty Na Chate Outfit“. A vezmeme to rovno od podlahy :D Keď idete na párty do chaty či chalúpky, na podlahu zabudnite. Zrejme Vás čaká brodenie sa snehom v tom lepšom prípade a v tom horšom, blatom. Vyzbrojte sa vyššími a masívnejšími botami – kanady alebo steely sú výhodou :D Ak chcete byť za peknú, šaty každého druhu sú vítané. Ďalej tu máme pančušky, ktoré aj zahrejú, v prípade, že si na ne dáte roztomilé nadkolienky.



Potom budete potrebovať aspoň crossbody kabelku z ktorej Vám budú trčať prskavky a keď si o polnoci pôjdete buchnúť so šampanským, skvelým spoločníkom bude bundička s výrazným lemom na kapucni od Shein.com , kde nájdete desiatky trendy modelov oblečenia za skvelé ceny.

Za rok 2017 s Vami ďakuje a ten najkrajší Nový Rok 2018 Vám praje 


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

12 komentárov:

  1. Jéé, ty jsi krásná! :) Ten outfit ti moc sluší a vypadá skvěle.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásné fotky! Ty nadkolenky jsou boží a k tomu ty boty! TOP BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ślicznie, jak zawsze :)
    yt -> DakhaBrakha - Baby

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Pekný príspevok, takže na tento rok už bude iba 99 ďalších príspevkov, aby si splnila svoje "blogovacie predsavzatie" na rok 2018? A mám ešte jednu otázku "na telo" bude tento rok prelomový aj v tom, že sa začneš venovať aj pánskej móde, čo sa týka tvojich blogov?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeeem :)
      Cca tak nejak :D
      Dúfam, že sa podarí ísť podľa plánov a budem sa venovať aj v blogoch pánskej móde :)

      Odstrániť
  5. Ahoj a mohla by si popísať aj zvyšok outfitu odkial pochádza?:) je inak veľmi pekny. A odkaz na bundu nefunguje o.o možno už nie je.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bunda je žiaľ vypredaná :/
      Nadkolienky som dostala od mamky na Vianoce ( ale myslím, že ich majú v paparazzi butiku) a kabelku mám od značky Cribs :)

      Odstrániť