Piękno w Gorlicach



Cześć, milí moji. V týchto dňoch, kedy je vykúkanie slnečných lúčov spomedzi mrakov skôr výnimkou, využívam každú možnú príležitosť na taký, akoby exploring (skúmanie) nových miest. Keď som sa raz zatúlala do Wysowa-Zdrój a doteraz sa tam rada vraciam, na saunu a vírivku, ešte som netušila, že mi stačí zájsť pár kilometrov ďalej a ako odmenu dostanem teleport do rozprávky Kráska a zviera alebo do háemkovej kampane „The Secret Life of Flowers. Tak vítajte v Reddham Gardens, where it's always spring - dnes som v Gorliciach!



Ledva som minula dopravnú značku s nápisom Gorlice, už na mňa navigácia naliegala, aby som odbočila. V duchu sa jej pýtam: “Ale kam? Opäť ma chceš povodiť po celom okrese?“ :D Cieľ mojej výpravy by ste z cesty sotva videli. Hoci sa týči na kopci, je lesom zahalený, nenápadný, tak aby prekvapil :) Pałac Długoszów w Siarach je historické, v secesnom štýle postavené sídlo obklopené, parkom, stĺporadím, jazerom, fontánou a mnou ;)




Hoci si to tu niekedy užíval niekdajší poľský ropný magnát pán Długosz, potom to bol nemecký špitál, družstvo a potom sa to kadejako popredalo/podedilo, dnes som sa poprechádzala po nádhernom mieste ako stvorenom na jesennú prechádzku. Rovnako ako moje nové kimono od SheIn.com s ľudovým vzorom, ktorý je tento rok horúcim hitom hlavne vo svadobnej móde. Kimono som doplnila hrubým gumeným opaskom s vybíjancami. A keďže je pomerne dlhé, pod sukničku alebo šórtky si k nemu môžete vziať štýlové pančušky. Moje čierne s motívom ruže dokonca priamo odkazujú na kimono.





Vrch mi okrem kimona tvorí aj crop-top ukončený čipkovaným golierikom. K celému outfitu som doladila aj crossbody kabelku, taktiež s kvietkovaným motívom. A pred tým, než budú naše hlavy pokrývať len čapice s bambuľkou, využívajte každú príležitosť na nosenie klobúkov. Ja tak robím takmer každodenne. Kým mi ušká neodmrznú :D A týmto heslom pre dnešok končí a s Vami sa lúči...




Vaša Markiza de Gorlice :D


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

11 komentárov: