Destination Prague


Ahojte moji blogloveri. Opäť sa Vám hlásim z Prahy. A áno, presne z tej prahy, ktorá takmer nikdy nespí, akurát po desiatej hodine večernej sa zatvoria všetky okná a dvere na Vašom obľúbenom bare či pube, kde si len tak nezapálite a kde si Vás pekne preklepnú strážcovia zákona ak si vyjdete na letnú s pivkom či vínkom v ruke. Nevadí. Jednoducho k nám aj k naším susedom preniká fenomén s názvom Europeizácia spoločnosti. Aspoňže móda je vždy slobodná :)




V Prahe však nikdy nemáte čas na depresívne myšlienky. Vždy Vás pohltí pestrým programom zahrňujúcim koncerty, tématické podniky, pamiatky či športové aktivity. Veď taký bežný človek kdesi v Poltári si ťažko pôjde o polnoci zahrať sega hry, mortal combat či pinball. A ja som si splnila tento sen z detstva práve teraz. V Joystick Arcade bare v Prahe som si za kopec štrngajúcich pětek (10Kč) zahrala tie najslávnejšie herné vykopávky. A k ním Vám načapujú fajnové pifko ;)


A to všetko hneď po tom ako som sa prešla Havelským tržištěm, miestom neďaleko Staromestského námestia, ktoré je plné kvalitného svařakú (vareného vínka), jedla (ja som si dala Trdlo) a hocijakých maličkostí, ktoré si môžete kúpiť na pamiatku. Oblečený som mala krátky, dalo by sa povedať, že crop-topový svetrík v pastelových farbách a puzdrovú sukničku s názvom frill skirt, pretože má elegantný volánik v tej istej, staroružovej farbe.


Spoločnosť na potulkách mestom mi robil ruksačik, taktiež v kombinácii mnohých zemitých farieb. Tak nech Vám útočisko pre všetky nepostrádateľné vecičky poskytne podobný kúsok. Ruksaky už nie sú výsadou školopovinných. V tisícoch dizajnov sú už plnohodnotným módnym či už elegantným či športovým doplnkom ;)  



Do podobného outfitu so sukňou alebo šórtkami už stačí len na nohy natiahnuť silonky s odkazom (v mojom prípade sú to mačičky) a pohodlné topánky, ktoré z Vás urobia dokonalú streetstyle turistku. Ja som sa do Prahy vybavila botníkom kompletne vyskladaným obuvou od CCC. Dnes mám na sebe topánky Jenny Fairy z obchodíku CCC v Terminal Vlak-Bus-Shopping Banská Bystrica. Nezmeškajte ich ;)


Vaša gamblerka :-*


Lau Ren    


Share this:

, , , , , , , , , ,

CONVERSATION

6 komentárov:

  1. Takže Praha naďalej ostáva tvojou srdcovou záležitosťou?:) No evidentne ste si to tam užili a aj jesenné počasie v Prahe Vám vyšlo, ak ste stihli nafotiť a potom spraviť taký pekný príspevok. Opäť super čítanie a pekný príspevok. Čo je ale pinball?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme, v Prahe sa cítim už ako doma! ❤
      Ďakujem! To sa veľmi teším, že sa páči :)
      Aa pinball to je tá hra, ktorá bola napríklad jedna z prvých hier na počítačoch (spočíva v odbití guličky a chytaní bodov)... Akurát, že tamto bol ten starý dobrý automat 💪 :D

      Odstrániť
    2. Ha ha, tak z teba sa stala gamblerka v Prahe, ale tak nezabudla si, že si aj blogerka :) Inak ty si niečo ako "ambasadorka" pre CCC? (pozn. najprv som omylom namiesto CCC napísap CCP :D)

      Odstrániť
  2. Pribrala si kúsok? Pôsobíš tak viac ženskejšie, si krásna.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Váhu si zatiaľ držím 😜 to bude asi tým svetríkom :)
      Ďakujem! ❤

      Odstrániť