Let's Go Shopping


...lebo už len raz sa vyspíme a nákupné vozíky si naplníme unikátnou kolekciou Let's Wow od Heidi Klum.



Dnes už je to tretí článok, ktorý som zasvätila dňu, na ktorý čaká snáď každá žena tešiaca sa na novú kolekciu, ktorá dorazí aj do slovenských LIDL supermarketov. Limitované, kvalitné, originálne a za bezkonkurenčnú cenu. Presne také sú kúsky z prichádzajúcej kolekcie. Takže ak aj Vy túžite po koženke z pravej kože za pár desiatok €ur, radšej si privstaňte ;)




Kožená bundička je jesenným must-have každý rok. A ako to už my ženy vieme, každý rok musí byť nová a trendy :D Motorkársky strih so šikmým zapínaním, výrazný golier, predĺžené rukávy a ak nesiahnete práve po tejto mojej značky ESMARA, tak si vyberte podľa vlastného gusta vybíjané či výšivkami vyobšívané modely bundičiek.



Nezabudnite však na tohtoročné trendy vo farbách. Zemité farby ako hnedá, camel, sivá či tehlová sú stávky na istotu. Ak však chcete byť pokroková, zožeňte si odtiene horčicovej či bordovej hraničiacej s fialovou. Indigo cherry a emerald sa rozhodlo robiť len pár módnych domov, no ukoristiť si jeden z kúskov v týchto farbách je zárukou úspechu ;)



Hoci je zajtra pondelok a celý kolotoč okolo pracovného týždňa sa ešte len začína roztáčať, my s týmto týždňom zatočíme tak, že ho začneme poriadnym shoppingom., Ja viem, že zvedavosť v každej z nás už nepozná hraníc a preto, milé dievčatá, vycikať, pomodliť a spať :D zajtra nás čaká náročný deň. LIDL spúšťa predaj kolekcie ESMARA s názvom Let's Wow by Heidi Klum. Mimochodom súťaž o červené strapčekové náušničky vyhráva bojovníčka ROSE TASCHER (poprosím e-mail do komentára :)



Vaša Shopaholic


Lau Ren





Share this:

, , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

5 komentárov:

  1. Ta bunda je super! Dnes jsem viděla celou kolekci u Petry LH a moc se mi líbí hlavně jeden elegantní kabátek. Krásné fotky! BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Bundička je krásná.. musím říct,že z Lidl letáku jsem nic nevybrala, protože se mi tam nic moc nelíbilo, ale jak tu bundu vidím na tobě, tak musím ještě popřemýšlet :D

    Moc děkuji za výhru: rose.tascher@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Milujem tvoje outfity, všetky do jedného! Tu sa mi veľmi páči aj to, že si fotila v inom prostredí, fotky sú krásne! :)

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť