Magical Atmosphere


Poznáme to azda všetci. Pri špeciálnej udalosti po pol roku umývame podlahy a po roku okná, nakúpime asi štyri sendvičové chleby, tí čo vedia, tak niečo napečú a tí čo nie, s tými sa vidím v cukrárni :D a nakoniec pozveme celú blízku rodinu aby sa s celou vzdialenou rodinou dovalili do našich príbytkov aby to bola tá pravá rodinná atmosféra :D Tiež ale poznáme, že nie vždy to výjde. Ale toto leto, keď nás Gretka Pavlovová všetkých už po šiesty raz pozvala na jej Festival Atmosféra, z ľudí všetkých častí sveta sa stala jedna veľká rodinka, ktorá si prišla užiť rodinný, super zorganizovaný, dobrým jedlom a milými kapelkami nadupaný festival. Festival Atmosféra je jednoznačne top malý festival na Slovensku na ktorom som bola :)



V piatok sme vyrazili neskoro a po tri a pol hodinke jazdy sme dorazili ešte neskôr :D Nočným prejazdom dedinky Hontianske Nemce a zdolaním tankodromu v podobe poľnej cesty sme dorazili na miesto. Na lúku plnú svetiel a šťastných ľudí a ešte šťastnejších rodiniek s detičkami. V stanovom mestečku asi 30 stanov, v areáli festivalu asi 500 ľudí tancujúcich na svetové hity vo vydarenom prevedení kapelky Fmunkiez. Pivko v ruke, zadok v tráve a ja sa už neviem dočkať soboty.




Tá bola poznačená našou celodennou túrou po každom stánku s handmade vecičkami, po každom stánku s jedlom a výčapom a ležaním pod každým stromom, ktorý z milosti božej vrhal tieň a chránil nás pred úpalom. A keď Vám do takéhoto vylihovania hrajú napríklad Martin Geišberg, Katarína Máliková, Longital či Chris Ellys, niet nič lepšieho na Zemi Večer to rozbalili Billy Barman, ktorých som takto intímne ešte nezažila :D Nechápte to zle, ale poctivý koncert pre pár stoviek ľudí je pre nich čoraz zriedkavejší. Už sa neviem dočkať ich vystúpenia na ich rodnom festivale Grape na ktorom sa vidíme už budúci víkend. Do komentárov mi môžete napísať, s kým z Vás sa tam uvidím ;)




Víťazom predošlej súťaže sa stáva Kejmy Tatranská, ktorá pozná zrejme aj niečo iné ako Desmod :D Gratulujem (do kome Takže plán je následovný. Budúci víkend sa vidíme na Grape festivale z ktorého sa Vám bude online pripomínať prostredníctvom môjho Instagramu @lauismyname , takže nezabudnite sledovať. Potom si pre Vás prichystám ešte niečo z mojich potuliek po Slovensku a potom čo? No škola deťúrence :D Tak si nezabudnite naplánovať leto 2018 nabité festivalmi akým je napríklad Festival Atmosféra. A prečo Vám vlastne odporúčam ísť na tento milý festival budúci rok? #LeboMedveď :D


Vaša, čarovnou atmosférou nabitá


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

5 komentárov:

  1. Neviem sa dočkať Grejpu. Pozývam na pivko.
    Katka Z.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Prekrasne nausnice!!! Wooow wooow wooow!!! Odkial icj mas Lau? Musim ich mat tiez!!! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásny outfit ;) o Atmosfére som sa dozvedela len krátko pred týmto letom a keby som práve nebola odcestovaná, určite by som sa šla pozrieť, musí to byť krása :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jej ja som na Grape a vlastne na festivale ako takom tento rok 1.x :D bude to moje "po prvý" o to viac sa teším, aj keď tam budem len jeden deň, možno sa teda v piatok stretneme ;) ZuZu

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásne fotky, nádherný outfit!! <3 Ja by som si strašne rada niekedy pozrela Longital, bola som na ich koncerte keď som bola mladšia, ešte sa vtedy volali Dlhé diely.

    Nasklee - www.nasklee.com

    OdpovedaťOdstrániť