Get Married

...with nature


Večná dilema. Niektorí si nevedia predstaviť život na kľudnom vidieku iní sa nedokážu zmieriť s uponáhľanosťou a ruchom veľkomesta. Deti už od mala súperia o svoju príslušnosť a tak sa terčom hádok stáva otázka, kto je tu mešťan alebo dedinčan :D Ja osobne si taktiež neviem predstaviť trčať celý život v betónovej klietke. Na druhej strane by som nechcela neustále sedieť na verande domčeku na samote u lesa a odháňať doterné ovady. A čo Vy? Zahrajte si spolu so mnou v súťaži na tento týždeň :) V komentároch mi napíšte odpoveď na otázku: Kde by ste chceli prežiť svoj vysnívaný život? (tri z Vás obdarím kvietkovanou čelenkou)




Ja som sa tento týždeň zaľúbila do prírody. Veď vyšlo slniečko, otvorili zmrzlinárne a policajti merajú odušu :D Obdobie, ktoré núti obliecť si coachella look a ktoré láka vykvasiť sa na lúku posiatu kvetmi...a hadmi a kobylkami a pavúkmi :D Jednoducho, čím bude teplejšie stretávať v šatách a lace-up sandálkach budete ma častejšie. A vtedy nie je čeleniek a živelného make-upu nikdy dosť. Skúste to tiež. Letné festivaly sú predo dvermi.



Boho style Vás jednoducho toto leto neminie. A ja sa Vám tu budem snažiť odkrývať najnovšie trendy tak často ako sa len bude dať. Napríklad dnes sa môžete inšpirovať nalepovacími kryštálikmi na tvár. Svetové magazíny si tento trend odsledovali z tohtoročných festivalov. Tam to ale dievčence poňali trochu prehnane. Kryštálikmi nemajú zasypané tváre ale len miesta, kde rok pred tým bývali plavky :D Toto radšej neskúšajte. A videla som aj hada. Teda slepúcha...to je skôr jašterica ako had ale zľakla som sa kvalitne.


A ešte niečo. Ako najväčšia experimentátorka v minulotýždňovej súťaži sa ukázala Sonka, ktorej srdečne gratulujem ;) (Do komenára napíš e-mail :)
A ostatným ďakujem za účasť. Pokračujte, lebo tento týždeň vyberiem tri z Vás.



Súťažná otázka na tento týždeň znie: Kde by ste chceli prežiť svoj vysnívaný život?
  • 3 z Vás vyhrajú kvietkovanú čelenku
  • vyhodnotenia sa dočkáte najneskôr o týždeň
  • výhru Vám pošlem osobne v rámci celej SR a ČR
Vaša víla


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

25 komentárov:

  1. Ahoj, jeeeeej ďakujem pekne za výhru ❤️ Veľmi si ma potešila ❤️�� môj email: gallova@hotmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja by som chcela po výške prísť naspäť do Trstenej. Je to pre mňa taká zlatá cesta - je obklopená krásnou prírodou a zároveň je to mestečko :) Ak by to nevyšlo - najmä čo sa práce týka, asi by som uvažovala nad zahraničím. Tak či tak veľké mestá ma nelákajú. -Ivka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne! Trstená ma svoje čaro vďaka prírode, pár krokov a si na "bubeníku" či "rampe" :D :)

      Odstrániť
  3. Ja by som chcela byvať v nejakom meste na Slovensku alebo v zahraniči pri Slovensku 😄. Ale teraz asi by som šla byvať na slovensko do toho mesta ale do dediny nie☺.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Určite nejaká malá dedinka určite žiadne mesto. Moc ma to neláka. A oblasť Orava milujem tú prírodu a všetko okolo toho. Každoročne tam chodíme na turistiku s mojou rodinkou a zamilovala som si to tam.-Terka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím! Na Oravu sa vždy rada vraciam a veľký podiel má na tom práve príroda :)

      Odstrániť
  5. Tak moja srdcovka je zatial Banska Bystrica nie je to velmi velke mesto a je obklopene krasnou priroda v okoli je vela pamiatok a uz nikam nie je daleko ani na vychod ani na zapad :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wychowałem się na łonie natury. Mieszkam w mieście. Tęsknię za naturą, ale kiedy jestem na wsi tęsknię za miastem. Taký život (:

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Košičania som, Kosicanka budem. Popravde si neviem predstaviť zit niekde inde. Možno v dedinke poblíž Košiciam. Ako rada cestujem a objavujem nové kraje ale moje malé rodné Košice mám v srdci zapísané a vryte hlboko. I keď sa vraví že človek môže žiť všade a nikdy nevieme kam nás osud záveje, do diaľky za chlebom, no ja zostanem vždy a všade verná tým Košicom.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Miluji italské jídlo, italskou kulturu, moře, sluníčko, italskou architekturu, její historii, italský temperament, italaské jidlo a zmrzlinu!!! Tak bych řekla, že nejšťastnější bych byla v Itálii :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej, mojou srdcovkou je Francúzsko, ale verím že Taliansko by ma očarilo možno ešte viac... ešte som tam nebola, ale veľmi sa mi páči talianský temperament :)

      Odstrániť
  9. Dobrý podvečer
    Môj vysnívaný život by som chcela prežiť na Maledivách s mojím priateľom s ktorým sme spolu 9 rokov.Predstavujem si ako sa spolu prechádzame po Slnkom zaliatej pláži a lúče sa odrážajú v azurovej vode.No možno raz sa mi tento cestovateľský sen splní veď sny sú na to aby sa plnili predsa,že?Pekný večer prajem

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Milujem more, ten vzduch, rastlinstvo a domceky v juzanskom style. Ked som na takych miestach citim sa stastna, volna, vravim si, ze toto je moja zem:) No na druhej strane by som sa nedokazala odstahovat a nechat tu moju rodinu, kedze sme na seba dost naviazani. Mozno by ma to tam casom aj preslo, lebo na dovolenkach sa javi vsetko take idealne a skutocnost moze byt ina. A tak mi nic ine neostava len vytvorit si tu na SVK kusok raja. Planujem si postavit domcek v juzanskom style s okenicami a budem mat zahradu plnu kvetov. A to dufam, ze coskoro :D A teraz ked sledujem na jar ake je vsetko uzasne, som aj rada za to, ze som prave tu. Mame to tu naozaj krasne. Len tie zimy by nemuseli byt tak dlhe ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Fúúú ťažká otázka no bývam na dedine a aj som sa tu narodila takže by som nemenila milujem prírodu,hory a celé Slovensko

    OdpovedaťOdstrániť
  12. Ahoj. Fúha, vysnívaný život. Ja osobne nemám jedno vysnívané miesto pretože si myslím že vysnívaným miestom sa môže stať hociktoré miesto na ktorom som s ľuďmi ktorí ma robia štastnou. Pretože to je moj vysnívaný život - byť šťastná. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  13. What a beautiful shoot looking great
    Regards .
    Shopafford.com

    OdpovedaťOdstrániť