Everything everything


...by SheIn.com


Už ste to skúsili? Obliekli ste si dnes niečo naozaj ľahké a vzdušné? Ja to robím už posledné dva týždne. Keďže sa všade presúvam autom a tak celé dni trávim prevažne v interiéroch, mám výhodu. Potom sa len s údivom pozerám na ľudí ktorým začína šichta o šiestej ráno a neostáva im nič iné ako pobudnúť celý deň v bunde. Dnes to bude letné, dnes to bude od SheIn.com ;)


Osobne som zástanca nosenia kvetinového vzoru hlavne v jeseni, kedy sa naša existencia utápa v depresiách z nástupu niečoho temného, chladného a tak vôbec. Jednoducho si vtedy rada spríjemním dni farbami a niečim živým. Teraz, keď sa to všade hmýri kvetmi Vám v mojom dnešnom outfite hrozí, že sa medzi nimi stratíte a už nikdy Vás nenájdu :D Na druhej strane je takýto outfit ideálny pre alergikov - moje kvietky neobsahujú žiaden peľ :D



Aby som nezabudla, úplne mega dobre musela vyzerať vo svojich handmade rifliach ROSE TASCHER, teda aj víťazka minulej súťaže. Gratulujem :) (napíš svoj e-mail do komentu :)



Dnes mám na sebe kimono s floral dizajnom a kraťasky s margarétkami ku ktorým som doladila aj silonky. Obe vecičky mi sadli ako uliate a ja sa teším, že aj Vy si ich môžete zadovážiť za super ceny od SheIn.com :) Ďalej, ako už viete, som prepadla chokerom. Každý deň musí byť na mojom krku nejaký iný a keď už nemám na výber, zachráni ma choker top...jednoducho tričko alebo blúzka či sveter s už zabudovaným chokerom :) Top som ale v piatok večer na toaletách vymenila za tričko perfektnej poľskej kapelky HAŃBA, ktorá zahrala v Bardejovskej Bašte.



A čo mám úplne že nové? Začala som experimentovať s vlasmi. Dlho som uvažovala nad Gombré. To je v podstate ombré ale v sivej farbe. To bolo v zime. Teraz v lete by som to chcela rozbaliť vo viacerých farbách. Čo poviete na pramienky modrej? To mi pripomína ďalší námet na súťaž. Tentokrát si zahráme o silonky. Ale nie tie čo mám na sebe. Presne také isté ale zabalené som si pre Vás odložila presne pre túto príležitosť.


Súťažná otázka na tento týždeň znie: Aký najnezmyselnejší experiment s vlasmi ste si spravili Vy?
  • Hráte o novučičké silonky z dnešného článku
  • Vyhodnotenia sa dočkáte najneskôr o týždeň
  • Výhru Vám pošlem v rámci celej SR a ČR
Vaša kvietočková


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

16 komentárov:

  1. Moc děkuji za výhru :) můj email je: rose.tascher@gmail.com

    A zrovna se zapojím i do nové soutěže, silonek není nikdy dost ;)
    Já jsem, co se týče vlasů, naprostý blázen a každému tvrdím, že jsem na hlavě měla už uplně všechno - a ona to je vážně pravda :D a můj největší experiment? Asi období, když jsem byla SCENE :D to jsem si nechala podbarvit vlasy černou a nahoru dala růžovou a do růžové bílé pruhy.. byla sranda sledovat, jak to po každém umytí vypadalo jinak - nejdříve jsem to měla hodně fialovo-růžovo-modro tmavé a pak se to postupně vymývalo do kýženého efektu růžových vlasů.. můj tehdejší přítel se mnou nesnášel chodit do města, protože se po mně všichni dívali :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ♥♥♥
      "můj tehdejší přítel se mnou nesnášel chodit do města, protože se po mně všichni dívali" :DDDDDD Klobúk dole teda! Nie každý má toľko odvahy :)

      Odstrániť
  2. Najnezmyselnejšie rozhodnutie co sa týka mojich vlasov bolo urobiť si ombre samozrejme originálne ? Dala som si ho cierne 😅Takze som mala vlasy ako konsky chvost ale všetko treba vyskúšať 😅😅
    Eva Guľašová

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ahoj, praminky modre podle me do hnedych vlasu nejsou ten nejlepsi napad, ale rozhodne vice originalni nez cervena ci blond melir. Ja svym vlaskum doprala jen par změn, nejdrive fialovou patku, potom celou hlavu cernou a ted naposledy jsem si vybrala asi tu nejodvaznejsi variantu -nechala jsem si spodni vlasy od ucha k uchu odbarvit na blond a dat na ne svetle fialovou,ktera ale po par umytich chytla,, barbie,, ruzovou :D to byl zatim muj nejvetsi ulet. Ted uz se mi ta ruzova vymyva a mam vlasy v odstinu bronz a medova. Pokud se tedy budes barvit, preju Ti, abys hlavne nelitovala a byla s tim spokojena. A souteze se rada ucastnim, silonky se vzdy hodi a obvzlaste takove krasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za radu :) Toto konkrétne bol sprej,ak sa na to dám určite by som volila niečo dúhovejšie a postupne to vytieňovala :)
      A to tiež takými farbami, ktoré sa po cca 10tich razoch vymyjú, keďže som v tomto totálny bojko :D

      Odstrániť
  4. Ahojte,
    som z tých dievčat, ktoré experimentovali s vlasmi od útleho veku. Prvý môj "preliv" vznikol použitím starkinho bordového rúžu a hrebeňa, pekne som si to do tých vlasov včesala a všetci mi to "obdivovali"(10r.) :D neskôr som si k tomu ostrihala centimetrovú ofinu podľa Natálie Oreiro (fičala vtedy Kachorra :D), takže som chodila s ofinou "stoporenou" od čela a s mastnými bordovými fľakmi (pripadala som si veľmi pokrokovo a dospelo). Potom sa pubertou pridávali rôzne fázy a rôzne trendy. Prišli a odišli. Farby, strihy, spálené vlasy peroxidom... klasika. Ešte mi nedá nespomenúť temperkový modrý melír, to som mala asi 16rokov, vlasy vytiahnuté do biela a farby ManicPanic boli nad môj rozpočet, tak som si vlasy farbila klasickými temperami, alebo aj zvýrazňovačmi. :D Tieto chute ma prešli počas maturitného týždňa a od vtedy žijem vyrovnaný život so svojimi vlasmi, bez extrémnych experimentov. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D :D pokrokovo a dospelo...toto je tak cute! :D :)
      Ďakujem Ti! Úplne si ma pobavila! :D

      Odstrániť
  5. Modré pramínky vypadají dobře, klidně zkus i fialovou nebo tmavě zelenou. Já jsem na hlavě měla už všechny barvy a střihy, takže se mi to těžko vybírá co byl největší experiment. :D Vyberu sidecut, který jsem měla před 6 lety a teď už bych do něj nešla. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za radu! :)
      Síce som až tak neexperimentovala, ale sicecut- om som si prešla aj ja. Tiež by som už teda do toho nešla a poslúchla vtedy mamku :D

      Odstrániť
  6. Sama som si urobila ombre ale zevraj to vyzeralo dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zrejme tiež pôjdem do toho, aby som mohla ísť do dúhových farieb :)
      Ale sama by som sa asi bála :D

      Odstrániť