Zakopane Essentials


Z Trstenej, ktorá je mojím sladkým domovom som sa naslepo vybrala do len asi 20 kilometrov vzdialeného mestečka. Asi každý vplyvný človek v Poľsku má v tomto kraji skromnejšiu vilku a tí ďalší čo nemajú hlboko do vrecka tam už majú rezervovanú lyžovačku na ďalšiu sezónu. Po pol hodinke jazdy som sa ocitla v raji relaxu zvanom Zakopane.



Z každej strany obklopené horami, posiate drevenými zrubmi všade kam sa pozriete a preplnené turistami. Také je údolie z druhej strany Vysokých Tatier. Krása a poriadok kam sa pozriete potom veľmi lacno zaparkujete a to už je len pár krokov od hlavnej nákupnej ulice Krupowki street. Na celom príjemnom šoku zo Zakopaného bolo najbizarnejšie zistenie, že háemko a mekáč mám hneď pod nosom :D


Infraštruktúra bardzo fajna, o kvalite prírody a služieb niet pochýb. Budem sa tam vracať pri každej príležitosti. Tentokrát som to poňala čisto vychádzkovo. Rifľové tenisky s potlačou a striebornými šnúrkami som zladila s ruksakom v ktorom som mala desiatu a čajík :D Trojštvrťové chinos nohavice s mašľou a vintage blúzku. Celý outfit som zaklincovala tenkým kabátikom s rúžičkou, ktorá je akoby z pokračovania predošlého postu.



Aprílové počasie ako z učebnice nás ešte chvíľu potrápi. Preto si nezabudnite dáždniky a gumáky ;)


Vaša

Lau Ren





Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

1 komentárov: