La Dolce Vita


Život vždy nemusí byť ako cukrík alebo ,presnejšie, nemusí byť sladký ako moje obľúbené kinder čokobons :D Môže byť aj trpký, v hraničných prípadoch neznesiteľne smutný ako som videla v srdcervúcej inscenácii Spišského Divadla s názvom „Život nie je divadlo“. V prvom rade je ale život takým, akým si ho samy spravíme, ako ho žijeme, aký feedback dostávame od každodenného postavenia sa z postele. Ja som vstala a šla do Karlových Varov. Nie na filmový festival. Len tak... :)


Kúpila som si oplátku...čokoládovú a vanilkovú. A keď mi vysmädlo, neutekala som hneď do prvej kaviarne na minerálku, veď na to je tam všade až veľmi krásne, ale kúpila som si kúpeľný pohár (to Vám je taká sranda so zobáčikom na ušku z ktorého srkáte vodu) z karlovarského porcelánu a podišla som k najbližšiemu prameňu liečivej vody. Skočte si na výlet a spravte to tiež.


Ináč, je to tam pekné, luxusné a dostupné. Žiadne predieranie sa japonskými turistami, žiaden hluk, len Vy a Váš zaujímavo pekný život. Ale dosť bolo filozofovania z mojej strany. Jednoducho ak sa chcete čo i len na chvíľu odtrhnúť od reality, Karlovy Vary sú kedykoľvek k dispozícii :D



A čo na seba? Ja som zvolila semišové spaghetti dress šaty. Ten strih je vlastne o tenulinkých ramienkach a priľahlom zvyšku akejkoľvek farby. Semiš je stále čoraz obľúbenejší. Svoj zmysel našiel na topánkach, sukniach, topoch a šatách, klobúkoch a podobne. Ale čo sa týka šiat, pamätajte, že je to celkom lesklá látka a tak pri problematickejšej postave odlesky pokrčeného semišu nerobia dobrotu ;)


Ak zvolíte šaty, čo čoraz častejšie robievam aj ja a to hlavne keď je teplo, zvyšok je len a len o topánkach a doplnkoch. Pre odvážnejšie z Vás sa medze nekladú. Ja sa ničoho nebojím a tak som vsadila na čelenku, obrie náušnice a boty na podpätkoch s dúhovým odleskom. A ak si chcete zvýrazniť dekolt, odporúčam podprsenku s pridanými ramienkami. Konkrétne sa to volá Bra Straps. Niektoré sú už priamo na spodnom prádle, čož je aj môj prípad, iné si viete dokupovať samostatne. Skúste...je ich milión i kus ;)


Váš kúpeľný pacient :D


Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Mne sa páčiš v týchto tvojich extravagantných outfitoch.. ja by som si ale na seba nikdy nedala sandálky so silonkami, v tomto ja som uplne staromodna aj ked musim povedat ze mam rada vela trendovych kuskov a tak.. :) Ale inak na tebe asi vsetko vyzera dobre :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! :)♥♥
      Tiež si dávam pozor na voľbu tých správnych siloniek do sandálok, napríklad tieto sú bezšvové :)

      Odstrániť
  2. So beautiful shooting!! !COngratulations my dear!!! Kisses from Italy,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Trend: accessories FW 2017/18

    OdpovedaťOdstrániť