Flamenco Fantasy


Včera som si vyskúšala čo sa stane, keď sa Vám prelíňajú dve akcie na ktoré chcete ísť a Vy musíte byť v práci. Všetko sa dá, len to chce kľud, úsmev a dokonalý timing. A že čo také sa dá počas bežnej soboty stihnúť? No ako bežný produktívny človek som doobedie strávila v práci. Tam sa sobota ako taká pre mnohých končí pretože na obed si zadelia mastný rizek so zemiakmi a kyslou uhorkou a potom im dlho trávi :D No a čo. Niekedy si takýto luxus doprajem aj ja.


Ale keďže som Vás chcela opäť potešiť novým článkom, ja som po práci nezaháľala ale ponáhľala sa na prechádzku do Bardejovských kúpeľov. To sú Vám také kúpele, ktoré boli v 19. storočí jedny z najslávnejších. Ale už dlho sa tam nenaliali žiadne kešky, tak ich v návštevnosti všetky ostatné predbehli :D Posledné dve krasotinky ktoré tam ostali sú hotel Astória a moje ruffle sleeve šaty od Shein.com ktoré budeš milovať. Nosiť ich môžeš aj s pridaným opaskom a sú ideálne pre ženy, ktoré sú v neustálom pohybe...lebo len keď sa hýbeš, volánikove rukávy rozhýbeš ;)




Po prechádzke som dostala chuť stretnúť niekoho slávneho :D preto som sa zúčastnila perfektnej akcie Reflektor, ktorú usporadúva o.z. Kandeláber a na diskusie pozýva napríklad youtuberov ako Zrebný & Frlajs či Ondrej z Košíc. Chlapcom sa ospravedlňujem, že som po zhruba hodinke odišla, ale stodvacinkou som sa musela teleportovať do prešovskej Christianie na koncert nezabudnuteľných Katarína Máliková & Ensamble, ktorí nám naložili takú dávku hudby, že som si ich dovolila prirovnať k mojej srdcovej záležitosti - Sigur Rós ;)


Stihla som úplne všetko, v lodičkách, s noblesou a mojím novým dvojitým chokerom a náušnicami. Hoci som bola nonstop na nohách a v pohybe, cítim sa príjemne zrelaxovaná. Plná nových zážitkov a myšlienok. Preto sa nebojte investovať čas, energiu a peniažky do zážitkov. Ja to tak robím vždy a už niečo cez rok sa o to delím s Vami ;)




Vaša rozlietaná


Lau Ren


Share this:

, , , , , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Božínku, tak to je dokonalý outfit ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Great blog! Fantastic photography and you have style! I want to talk to you about a collaboration project I think you would love.
    Please contact me at dhphotography-marketing@mail.com please and leave your blog link please!

    OdpovedaťOdstrániť