Wear bohemian!


Rozpustiť vlasy, hodiť na seba niečo pohodlné a celé to zabiť pončom, ktoré 20 rokov uväznené na povale domu, dokonale skryté pred svetom módy uzrelo svetlo sveta až dnes, keď som sa Vás rozhodla osloviť ďalším bohémskym outfitom. Boho štýl je ekvivalentom súžitia človeka a prírody, starého hippie životného štýlu a dnes aj ekvivalentom každého šatníka v ktorom nájdeme prirodzenú ženskú živelnosť, kreativitu a charizmu.



Pokiaľ však vlastníte šatník, ktorý je domovom nohavicových kostýmov, kožuchov a kabátov starej matere a naftalénových tabliet, bohémsky štýl Vás minul míľovým oblúkom :D Nepanikárte a vsaďte na vzory z ktorých horúcim hitom sú tie ľudové čo je vidieť aj na mojich dnešných šatičkách. Ako ďalšie si vezmite na paškál niečo fakt zaujímavé. Niečo, čo sa len tak nevidí a čím viete rozbúriť diskusiu u okoloidúcich. U mňa túto úlohu zohrávajú silonky Garden Party, ktoré som si nazvala po svojom – Sigur Rós – podľa hudby, ktorá sa vo mne ozve keď sa mi na ne pohľad upne.



Boho štýl uvíta aj moje nové obľúbené vybíjané boty, ktorými ste sa mohli inšpirovať aj pri predošlom pankáčskom outfite. Odvtedy som sa neprezula :D Tento outfit by ste ale kľudne mohli doladiť aj gumákmi, či v lete tak obľúbenými rimankami či gladiátorkami. Tento rok snáď ani neuverejním článok, kde nebudem mať choker :D Striedam ich jedna radosť. Tento som dokonca zladila s viazaním na ponču.





Vonku sa oteplilo a sniežik zmizol. Počasie atakuje 15°C a ja sa neviem dočkať letných mesiacov a s nimi spojených festivalov. Tam sa totiž boho štýl udomácňuje už roky od festivalu Woodstock po dnešný Grape a Pohodu. Davová psychóza ako Burning Man v Nevadskej púšti to síce nie je, ale aj na tuzemských festivaloch nájdeš tisíce kusov inšpirácie pre svoj nový, obľúbený, kultový, bohemian style ;)


Vaša

 

Lau „bohémka“ Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

0 komentárov:

Zverejnenie komentára