Studded generation


Určite máte nejakú tú pyramídku na bunde alebo na opasku, ktorý rady nosievate. Takmer určite ste si prešli dospievaním se vším všudy. Takže pre Vás bolo životne dôležité byť raz raperkou, raz emáčkou a na ďalší mesiac aj pankáčkou. Tie časy sú už zrejme nenávratne preč, ale vybíjané bundy, opasky a steely ostali neprávom zavesené v skrini. Tak neváhajte, všetko s ostňami a pyramídkami obliekajte a do ulíc utekajte. Najnovším trendom je byť vybitá...teda vybíjaná :D


Vybíjance, pyramídky, ostne či v angličtine studs je už módny fenomén, ktorým si svoje oblečenie nemusíte zdobiť sama. Tieto zlaté či strieborné aplikácie sú už na všetkom. Prakticky to s týmto trendom vyzerá tak, že na čo dá dnes výrobca pyramídku, to zajtra obchodník predá :D Uvidíme ako dlho to v takom veľkom merítku vydrži no nateraz som vybíjaným vecičkám prepadla aj ja.



Dnes mám na sebe high waist čierne rifle s prívlastkom ripped jeans (roztrhané džínsy) ktorých diery sú obsypané spomínanými pyramídkami. To platí aj pri mojich vybíjaných topánkach. A moja crossbody kabelka ej kej ej Valentino sa pripája. Navyše má tak krásny farebný pás, že som sa dnes rozhodla byť celá čierna. Lace up body môj dnešný outfit určite nezatemnili ale prevzdušnili. Preto sa nebojte sem-tam obliecť do odhalenejšieho modelu. Všetko to vybíjané, čierne a vzdušné je zabalené do môjho najobľúbenejšieho strapcového svetríka, kde tu prešívaného lesklou niťou a ozdobené čipkovaným chokerom a čiernymi náušnicami. Tak čo? Ešte stále Vám tie vybíjané kusy oblečenia visia v skrini? :)




Vždy keď sa chcem chvíľkovo premeniť na travel blog a chcem Vám ukázať aj pekné prostredie, neváham kdekoľvek vycestovať. Spájať módu s prostredím má nevýslovne baví a napĺňa. Ak sa ale udeje zločin v podobe zničenia pekného prostredia, stačí mi zájsť do Bardejova. Tu sa totiž „Ochrana pred povodňami na rieke Topľa“ realizovala štýlom dvojmetrového betónového múru pozdĺž celého mesta :( Žiadna promenáda pri rieke, žiaden upokojujúci žblnkot vody, len smútok obyvateľov a obavy, že bude ešte horšie. Ale most pekný :D


Píšem tu o tom preto, lebo v dnešnej dobe je bežné vnášať prvky módy aj do občianskej vybavenosti. Niekedy sa zo zdanlivo depresívnych zákutí miest vykľuje centrum kultúry či oddychu. A to tam ani netreba poslať bagre na dva roky a preliať milióny za betón do stavebnej firmy. Stačí omaľovať nejakú tú stenu či zábradlie a osadiť teraz vo svete tak obľúbenú inteligentnú lavičku s výhľadom na rieku.


Pozdravujem kamaráta Milanka a celú platformu MyBardejov ;)


Vaša 

Lau Ren

Share this:

, , , , , , , ,

CONVERSATION

8 komentárov: