Second skin

...or where the F*** is Spring? :D


Veď už sa cítim ako meteorologička. Každé ráno vstávam, potom s kávičkou v ruke postávam pri okne a očami vytláčam ortuť teplomera nad nulu a s obavami o svoje zdravie obliekam čoraz jarnejšie oblečko. Aj keď sa na blog mrknem, vidím, že pred prvým jarným dňom už na ňom budem mať celkom slušnú zbierku jarných inšpirácií zahŕňajúcich denim, riflovinu a koženku. Keď ja už viac kabátov a kožúškov nemám :'( A tak mrznem, ale rada, aby som ďalším jarným outfitom, teplo privolala :D



Dnes som si užila netradičný catwalk lebo mólo nebolo také, na aké som zvyknutá z módnych prehliadok. Bolo vratké, asi storočné a viedlo k dverám meštianského domu, ktorého majiteľ chcel mať zrejme vlastnú vodnú priekopu s krokodílmi.Ale skôr to vyzerá, že to niekto s bývalými majiteľmi poriešil rovnako ako Kokeš vo filme na Samotě u lesa :D Takže dnes origoš prostredie nepoškvrnené žiadnym fotením, ja a streetstyle prepojený výraznou vintage blúzkou.




Tak ako veľmi boli tento rok bomberky v kurze, presne tak veľmi som na ne zanevrela a nejako bližšie som sa k tomu nevyjadrovala. To však neplatí o tejto mojej bomber koženke, ktorú som spojila s koženkovými šórtkami. K tomu boty a vybíjaná crossbody kabelka a moja druhá pokožka (second skin) je pre dnešok vytvorená.



Spájanie ulice a talianskej renesancie má v sebe niečo príťažlivé. Vždy keď si ráno na posteľ pripravím kúsky, ktoré si chcem v ten deň obliecť, zamyslím sa, či by som nemala pritvrdiť. A keďže trošku kontroverzie nikdy nezaškodí, do už hotového a štýlovo jednotvárneho outfitu hodím prvok, ktorý celé moje raňajšie plány rozbije :D Áno, predĺži mi to ranné prípravy asi o pol hodinu, heh, ale von vychádzam s kombináciami, ktoré by som inak neokúsila a z ktorých by žiaden nebol adeptom na fashionweek.


Pre viac aktuálnych fotiek sledujte môj neprestajný príbeh na Instagrame @lauismyname a tu sa vidíme opäť o pár dní ;)



Vaša „oži v koži“




Lau Ren

Share this:

, , , , , , , , , , , ,

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Ja sa už tiež neviem dočkať jari, už nech je tepľučko :) Mne sa veľmi páči top, je krásny :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :)
      Už je to takmer za dverami! juchú! :D :)

      Odstrániť