Mám tričko s...


Niekto si na auto nalepí rybičku, niekto iný zas žraloka. Jedni sa našli v zbieraní medvedíkov a niektorých si získal Mickey Mouse. A už aj ja som si našla obľúbené zvieratko, ktoré ma donúti kúpiť si každú hovadinu na ktorom je vyobrazené :D A dokonca keď sa ma opýtate na najobľúbenejšie zvieratko, tak Vám určite odpoviem že je ním pelikán. Totálne sa mi mýlia názvy. Nič o ňom neviem no na youtube som ho videla krásne tancovať po vodnej hladine a v zoo som ho stretla dokonca osobne. Ale moc sme nepokecali :( Každopádne, týmto zvieratkom je plameniak!


Vo svojej zbierke mám čelenku, ponožky, mikinu a crop-top, ktorý môžete vidieť na fotkách dnešného postu. Tento kúsok mám od ROMWE.com


A ako môžete vidieť, moje leňošenie v posteli má za následok mierny časový sklz v pridávaní článkov. Nezúfajte, všetko mám nachystané na pridávanie a najbližšie týždne Vám tu budem zverejňovať dvojitú nádielku ;)


Tí čo ma sledujete aj cez sociálne siete určite zachytili, že som bola na suprovej dovolenke v Prahe. Takže všetko, čo ste nestihli zachytiť online na mojom instagrame @lauismyname tu postupne pridám. Fotila som v rezidencii Hunger Wall a na tú najlepšiu kávičku v Prahe som chodila do Café Lounge. 

Vaša vyspinkaná,


Lau Ren♥

Share this:

CONVERSATION

2 komentárov: