Camel Coat


Šťastné a veselé Vianoce všetkým. Čo ste dostali pod stromček? Ja pyžamo :D


Tak bohatú nádielku sniežiku som na Štedrý Deň ešte nezažila. Hneď som vybehla von a zapojila sa do spontánnej guľovačky, ktorá vznikla pred domom. A podarilo sa mi postaviť snehuliaka, ktorý vyzeral ešte retardovanejšie než ten z Frozen. Taktiež som si samozrejme užila pohodu s rodinkou v kľude a bez práce. To ale neznamená, že som na Vás zabudla. Už teraz mám nachystaných hneď niekoľko noviniek, ktorými Vás budem tešiť najbližšie dni a týždne.



S kabátmi sa mi roztrhlo vrece, keďže nie som zrovna milovníčkou pérovych búnd. Najradšej mám tie decembrové dni, kedy mi na vybehnutie z autá rovno do obchodu stačí aj cardigan svetrík. Strih, materiál a farbu môjho nového kabátu radím do povinnej výbavy Vašich šatníkov. Je pohodlný a tenučký takže nič pre uzimené povahy. Má ale super dĺžku, hebkosť a cenu. Kabát, ktorý splynie s každým outfitom nájdeš na www.SheIn.com


Tento a jemu podobné kabáty noste s láskou a s workerami na nohách. Workery sú pracovné boty, ktoré sa v móde ujali asi automaticky keď sa z pár robotníkov vo fabrike v Detroite stali raperi. Pôvodne sú takéto žltkavé, ale v regáloch predajní nájdete farby od výmyslu sveta. No úplne najviac zabijete ak ich zoženiete na podpätkoch ;)



A kľudne si k tomu všetkému hoďte cez rameno ruksak. Je to hravý doplnok, ktorý Vám uberie na veku. Ten kto zanevrel na roláky robí chybu. Ani poriadne neodišli a už sú tu zas. Dámske hrubé, tenké alebo hocijako atypicky ozrutné roláky sú v zimnom outfite viac sexi ako výstrih až do duše. A chlapi, ktorí si vedia vybrať tenký, priliehavý rolák sú tiež o krok pred ostatnými :)


Ďakujem všetkým za priania krásnych a pokojných Vianoc, chlapcom od DAYBYME za prvý ozajstný Vianočný darček a Vám, mojím blogloverom kvôli ktorým ma to neprestane baviť ;)


Vianočnou atmosférou naplnená


Lau Ren

Share this:

CONVERSATION

10 komentárov: