All you need is Kabát 🎷



Už aj bolo načase, aby som Vám týždeň pred tým najčarovnejším dňom v roku, ukázala momentálne najpodstatnejší kus oblečenia, kabát. A taktiež by odo mňa bolo fér, aby som dala nejaké rady, ako si Prahu počas Vianoc užiť čo najviac. Ja som už doma, Prahu som nechala za sebou a tento článok pridávam s dávkou nostalgie. Blažení tí, čo sa tam v najbližšej dobe zastavia na svařáček ;)



Ak ste romantická duša, určite navštívite jednu z koncertných sál v Prahe za účelom vypočuť si nejaký vianočný koncert. Ak však túžite po poznaní, navštívte prenádhernú knižnicu Klementinum, kde to je ako keby sa tam Harry Potter natáčal :o Ak praktizujete turistiku, choďte na Petřín, a ak nie, choďte lanovkou :D A ak prechádzka, tak po Havlíčkových sadoch. A ak chcete stretnúť Mikuláša s čertom a anjelom, či si zaspievať koledu pod vianočným stromčekom, musíte ísť do centra.


Ale nie na ten špinavý Václavák. Choďte na Staromák. Na krásne Staromestské námestie, kde stojí ten najkrajší stromček a leje sa najlepšie varené vínko a punč. Na zdravie!





Ja som si dnešný článok pripravila spred Rudolfína a z Havlíčkových sadov, kde je šokujúco krásne. Na sebe mám vyšívané šaty rovného strihu z internetového obchodu Zaful.com z ktorého mi vždy všetko dobre sedí. Tak ako šaty, tak aj okuliare a choker.


Kabátik som v Prahe kúpila, trošku v ňom pochodila, pofotila a doma za čistiareň 6 euro zaplatila :D Nekupujte si svetlé kabáty, lebo návšteva čistiarne sa stane Vašou každotýždennou rutinou :( Ale je tak krásny, že by som sa pri jeho kúpe ani teraz nerozhodla inak. V temných časoch jesene a zimy je občas príjemnou zmenou obliecť si veselšiu farbu.


Ďalej mám na sebe stabilne hrubé, vzorované, tepľunké silonky a na nohách workery, ktoré už dobre poznáte a v háemku ich majú už aj v zľave :D Nemám rada keď si niečo kúpim, 2 krát oblečiem/obujem a už je to v päťdesiatke %SALE%




Viedeň, Praha, Dražďany, alebo...? Do komentárov mi prosím odhlasujte kde sú podľa Vás tie najlepšie Vianočné trhy. Samozrejme, budem rada ak to bude na základe vlastnej skúsenosti ;)


Lau Ren♥

Share this:

CONVERSATION

9 komentárov: