Výšivky 🌸



Bŕŕŕ...babie leto nečakajme. Príjemných 20°C je preč a my, ak sa netrasieme od zimy pod huňatou dekou, trasieme sa od zimy chodiac pomedzi náhrobky kde spomíname. V takej zime ani neide o to aké sme vymódené, ale o to, ako sa udržať aspoň trošku v tepľúčku. Vyzeráme potom ako také ruské drevené matriošky. Máme na sebe 10 vrstiev a celé je to zahalené hrubým vyšívaným šálom alebo pončom. Very good! Pretože výšivky sú tento rok všade.




Hlavne ak ide o kvetované, zvieratkovské, hmyzacie, ľudové a aztec vzory. A je úplne najlepšie ak sú na halenkách, košieľkach, šatách a kabátikoch. Ja som si pre Vás v dnešnom outfite pripravila blúzku? košeľu? Neviem ako to nazvať. Vpredu je totiž krátka, vzadu predĺžená a v bokoch rozstrihnutá. Ale hlavne je pásikavá a obsypaná výšivkami :) Ak si ju chceš zadovážiť aj ty a to teraz v 50% zľave, navštív ZAFUL.com




Zájdi tam aj keď budeš chcieť jeden z módnych trendov akým je choker na krk. Ja mám indiánsky štýl, ktorý sa viaže okolo krku a na koncoch má ozdôbky v podobe kovových pierok. Na nohách klasika – kožené chelsea boots a čierne rifle, ktorých mám na túto jeseň nakúpených niekoľko. V ušiach však niečo špeciálne – brutálnu záušničku a v druhom uchu klasickú náušnicu. V kabátiku sa Vám však ukážem niekedy nabudúce. Teraz Vám musí stačiť tmavomodrý, k topánkam zladený, blejzer ;)




Výšivky sú everywhere! Tak na čom a v akej podobe ich nosievate Vy?

  

Vaša  


Lau Ren♥




Share this:

CONVERSATION

4 komentárov:

  1. Výšivky sú super, ja mám výšivky na sukni a je naozaj zaujímavá a dodali jej iný rozmer. Vyzeráš naozaj krááásne :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Musím povedať, že výšivky sa mi v poslednej dobe začali veľmi páčiť. Už mám s nimi aj jednu bundičku ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Jesenná giveaway *
    * Kawaiibox giveaway *

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hrozně se mi líbí, jak jsi nalíčená, boží!

    OdpovedaťOdstrániť