Kukurička bojovníčka 🙊



Pfúú...to bol des! A že práve dnes, keď vonku tak pekne, poľahky, poletuje sniežik na mnohých miestach nášho územia. Ale to bolo z počasia všetko :D Teraz sa naučíte niečo o poľnohospodárstve a pôdohospodárstve. Poviem Vám, prečo ešte stále nie je zožatá kukurica na mojich fotkách a prečo sa v týchto dňoch nevyberať autom na nespevnené povrchy poľných ciest. Buďte pozorní, je to rovnaká alchýmia ako môj dnešný styling.




Moja kamarátka mala problém so susedmi. Bývali pod ňou a keďže celú zimu mali poroztvárané okná, nekúrili, podlaha v jej byte bola vždy ľadová. Na radu, ktorú dostala od kamaráta, aby pozrela na nete či sa s tým nedá niečo robiť, sadla k počítaču, otvorila Google a napísala: Čo mám robiť keď suseda suseda pod nami celú zimu otvorené okno a nám je doma zima a pritom kúrime? :D Keď podobným štýlom zadáte do Google otázku – Prečo nie je kukurica zožatá? Nájde Vám link s názvom Kukuricu kúpite už za 25 centov! | Nový Čas :D Takže z toho vyplýva, že sa ju zožať neoplatí.


Takže čo robiť s kukuricou už viete. Ale čo s tými nespevnenými povrchmi? Tu je to horšie, keďže Google Vás pri hľadaní frázy „Ako nezapadnúť do blata?“ opraví „Mali ste na mysli: Ako nasadnúť do blata?“ :D takýto tutoriál vždy poteší :D Ale teraz vážne. Neskúšajte zaparkovať niekde pri poľu len aby ste si spravili peknú fotku. Musíte potom výjsť do tej bažiny po členky a za vrčania motora, prešmykovania pneumatík a permanentnej spŕšky lietajúceho blata, tlačiť osobné motorové vozidlo do 3,5 tony až na hlavnú cestu. Mne sa to takto vypomstilo.


Na sebe som mala sľubovaný symbol jesene – rifľovku alebo ak chcete, denimovú bundičku a ako inak, s výšivkami. Ďalšou inšpiráciou pre nejednú z Vás bude určite štýl sukne, ktorú mám na sebe. Na internete ju nájdete pod pojmom „Button Front Skirt“, pretože má spredu nabité gombíky. Niektoré sukničky s týmito gombíkmi sa dajú aj úplne porozopínať. Ja ju mám z menčestru, ale napodiv výborne vyzerajú aj keď sú z denimu. Ale rifľová bundička a rifľová sukňa? Zase nechcete aby to pôsobilo ako kombinéza ;)





Krk mi zdobí, farbou k sukničke zladený, choker – taká maličkosť, no z tých sa teším najviac. Celý tento outfit si dokážete vyskladať na stránke Gamiss.com a s ich úšasnými zľavami Vás to nebude stáť veľa. Z čoho sa vlastne radujem aj ja, lebo po vytlačení auta na cestu sa nedalo rozpoznať čo mám na sebe. Aspoň mi z toho ostali pamätné fotky. R.I.P (odpočívaj v koši na prádlo) moje zablatené oblečenie :D Je z toho síce nemilá skúsenosť, ale humorný článok pre Vás ;)


Vaša dirty


Lau Ren



Share this:

CONVERSATION

7 komentárov: