Cardigan❣️


Keď poznáte slovo cardigan a ešte k tomu všetkému aj viete čo znamená, tak slovník anglického jazyka pravej fashionistky už máte zvládnutý aspoň na úroveň B2 :D Kým ja som prvý krát počula toto slovo, bola to kultová kapela z deväťdesiatych rokov The Cardigans, ktorých piesne ako napríklad My favourite game alebo Lovefool snáď pozná každý. Potom prišiel zlomový rok 2000 a v obchodoch bolo vidieť už aj niečo modernejšie než tesiláky a baloňák. Dnes si od predavačky v obchode vypýta cardigan aj babička.




Slovko cardigan popisuje voľný svetrík, ktorý sa zapína alebo aj nie, je dlhý alebo aj nemusí byť. Je ich milión aj kus v každom obchode. A to znamená, že aj v každom šatníku. Tak ste na tento kúsok oblečenia do povinnej výbavy hádam nezabudli ani Vy ;



Ja mám tento ružový, pletený, ktorý sa nezapína, no nič mi nebráni použiť na jeho zopnutie nejakú peknú brošňu. Ešte sa teším na mierne oteplenie, keďže tento cardigan je, vďaka jeho hrúbke, možné nosiť ako kabátik. Pod ním mám blúzku s nariaseným golierikom. Svojím renesančným vzhľadom ladí k ružovej farbe svetríka. Dolná polovica však štýlovo predbehla dobu ostatných dvoch kúskov. Koženkové nohavice a boty na platforme sú samozrejmosťou.


Fotos som nafotila asi pred týždňom, keď sa ešte dalo obliecť do hrubého svetra. Bola som na prechádzke Humenným a už aj tak som zmrzla. Takže nabudúce, aby som Vás opäť inšpirovala, už aj s nejakým kabátikom ;)


Vaša


Lau Ren♥





Share this:

CONVERSATION

14 komentárov:

  1. šikovná :) páči sa mi farba toho kardigánu a pekne si toto obliekla :)

    Desire fashion blog

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem Domi! ♥
      Tento odtieň staroružovej som si moc obľúbila❣️ :)

      Odstrániť
  2. Moc ti sluší, v Brně mají stánkaři podobný, hrozně se mi líbí, ale mám široký ramena, tak jsem v něm vypadala blbě, ale byl hrozně příjemnej:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem! Moc mi padol vhod v tomto období keď skrz teplotu neviem čo na seba 😒 Je v ňom úplne tepľúnko 😊

      Odstrániť
  3. Jsi nádherná! Krásné fotky :)

    Blog by Vea

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Jůj tak ona je to zase móda? Před pár lety jsem nosila jeden podobný pletený světšík a každý se mi vysmál, že vypadám jak strašidlo. Ale já na něj nedala dopustit. No bůh ví kde teď je. Zapadl, bála jsem se posměchu v té době. Ach, a asi se k nim nevrátím...

    Ale tobě moc sluší! A hlavně tě chci pochválit: Stává se mi že vidím pěkný outfitt na blogu, ale s naprosto (pardon) debilním pozadím. Moc mě těší, že si dáš záležet kde fotíš a tedy se na ty fotky, jako na celek, fakt dobře kouká! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Z toho si nič nerob! Sto ľudí, sto chutí! :)
      Ďakujem!!♥ Vždy ma veľmi poteší keď sa páči celkový vizuál, keďže si na tom dávam záležať. :)

      Odstrániť