Bordeaux dresses


Kúpila som si nový rúž. Len som sa v drogérke postavila pred stojan a vybrala som si farbu ktorú postrádal môj toaletný stolík. Asi o týždeň som si kúpila aj lak na nechty. Tie si kupujem zásadne podľa aktuálnej nálady. Úplne som zabudla že som si pred tým kúpila rovnakú farbu aj pre moje pery. No a včera som si kúpila šaty. A to kvôli ich strihu. Milujem štýl boho a tieto šaty, aj keď nezaujali výšivkami alebo vzormi, sú ako stvorené na nezáväzné nosenie. Tým nezáväzným myslím, že ak v nich pôjdem do kaviarne alebo na párty, zožnú rovnaký úspech ;)



No a dnes som si to dala všetko dokopy a z bordovej alebo burgundy farby sa stal veľmi silný konkurent mojej najobľúbenejšej čiernej. Vôbec som netušila ako je táto farba univerzálna a živá. V obchodoch o produkty v tejto farbe určite nie je núdza. Asi to bude tou jeseňou a počasím, možno aj tým, ako sa zmenila atmosféra na takú romantickejšiu, plnú očakávania, povedala by som priam až vianočnú. Každopádne ak sa počas tejto jesene a zimy oblečiete do bordovej, máte odo mňa palec hore!


Šaty sú z hodvábneho šifónu, pohodlné, ľahunké a podšité. Len dúfam, že sa im pri praní nič nestane, lebo som sa na obede v Kolégiu okydala omáčkou :D Možno Vás napadla otázka, či moje šaty nie sú na bežné nosenie príliš krátke. No aby som tu ohľadom toho nemala 100 komentárov, priznám sa, že sa pri vetríku pristihnem pri kontrole, kde to vlastne moje šaty poletujú :D Ale mám na to malý švindeľ! Výhradne pod takýmito kúskami nosím silonky, a to nie také za 20centov z novinového stánku, ale poriadne, hrubé, a nepriehľadné. Takže ma od spoločenského faux paux a lá Marylin Monroe uchránia pančušky. 
 


Okrem toho, moje šatky nie sú zase až tak krátke ako šaty tých štetuliek z disco klubu ;) Boty, ktoré mám na sebe tu a v ďalších x článkoch pred tým, sú moje najobľúbenejšie. Sú mojou srdcovkou a asi to aj vidno, keďže veľa mojich outfitov sa nesie v podobnom štýle. Akoby som sa obliekala podľa toho čo si ráno obujem na nohy :D To by sedelo, pretože niekedy sa ráno obujem do papučiek a preležím celý deň v župane :D Na sebe mám aj luxury koženú bundičku s kožušinkou. A na krku, ako zvyčajne, úžasný choker, tentoraz od Zaful.com, ktorý mi pekne ladí s hornou grafikou pančušiek.



A kde je tak krásne? V historickom meste Bardejov, kde sa krása prostredia spája s lúzou, ktorá tam po večeroch okupuje hradby s prázdnymi fľaškami a plnými mechúrmi. Bardejovské hradby sú jednoducho najkrajším stredoeurópskym pisoárom :) :D :( 


Vaša


Lau Ren


Share this:

CONVERSATION

10 komentárov:

  1. Beautiful, stylish, trendy! Your blog is wonderful!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Fotky jsou nádherné, strašně ti to na nich sluší:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAu, krásna

    OdpovedaťOdstrániť
  4. That dress looks perfect on you and you are really amazing in this beautiful shooting!!! I'm Eni, blogger from Italy. I hope you get to look at my blog and tell me what you think. Kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Totally loving your dress!love this post:-)
    Regards.
    Walkindiscount.com

    OdpovedaťOdstrániť