Garden Of Eden 😍

Alebo ako som si zaslúžila raj ;)


Celý rok sa nudíte v openspace kanceláriách, a tŕpnete kedy vás vyvolajú pred tabuľu alebo za volantom autobusu, kamiónu alebo vlaku brázdite Európu. Potom si z našetrených peniažkov kúpite last minutku a vyvalený na pláži si povzdychnete:“Som v raji“. Ja som to zažila dnes, a to po dlhej prechádzke Prahou, kedy som dorazila do Palácovýchzáhrad pod Pražským hradom. Tie sú farbami, ktorými hýria počas jesene obzvlášť čarovné. Čo poviete?


Prahu som na svojom blogu už pár krát spomínala. A budem v tom pokračovať vždy keď navštívim toto, jedno z najkrajších miest na svete. Mám to tu rada asi ako raper Kanye West, ktorý tu natočil svoje najlepšie klipy či herec Michael Douglas a stovky ďalších. Väčšinou sa mi Praha spája s návštevou kvalitných koncertov a táto návšteva nebola výnimkou. Tentoraz to boli legendárni The Cure.



K outfitu asi toľko. Keďže som si tento rok ešte nestihla kúpiť kabát, vyriešila som to šalamúnsky. Nosím svetríky a to najrôznejšie aké mi prídu pod ruku. Aby ma neprefúklo, túto jeseň namiesto kabátu nosím pončo. Konkrétne khaki zelené pončo s kapucňou lemovanou kožušinkou. Vy však môžete siahnuť aj po úpletovom ponču, ktoré sú v obchodoch bežnejšie.

  




Ako nohavice si však túto jeseň zadovážte niečo z iného súdka. Kým pončo je na jeseň čistá romantika, najlepšou voľbou pri výbere nohavíc budú trochu pankáčskym dojmom pôsobiace kožené alebo latexové nohavice alebo jegginsy. Pohodlné, lesklé, čierne. Jednoducho kožený spodok je odo mňa ďalší kúsok do Vašej povinnej výbavy na jeseň ;) Súhlasíte?





Zuzka a Štefan, ďakujem ;)


Vaša pražáčka,


Lau Ren♥


Share this:

CONVERSATION

2 komentárov:

  1. Omg I think I can stare looking at your photos forever, so very engaging style-wise and of course, you look like an angel! Keep smiling :D x

    Shanaz | Reverie Sanctuary

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ty si prosto nádherná ♥ A taktiež to prostredie vyzerá skvostne ʕ•́ᴥ•̀ʔっ

    * Jesenná giveaway *
    * Kawaiibox giveaway *

    OdpovedaťOdstrániť